Staropramen, generální partner festivalu, bude na festivalu nabízet široké portfolio piv, aby si návštěvníci mohli vybrat každý podle své chuti. Letos nabídne Světlý, 11, Ležák, Nefiltrovaný, Nealko, čtyři příchutě řady Staropramen Cool, k tomu poprvé hořký ležák z Ostravaru a prémiovou Stellu Artois. Vzhledem k rostoucí oblibě beermixů bude pro jejich fanoušky letos připravena Cool zóna s velkým stanem a točeným Cool Grepem.

Pro maximální komfort návštěvníků budeme mít připraveno 160 pivních kohoutů rozmístěných po celém areálu festivalu. Toto množství by mělo garantovat minimální čekání na pivo,“ říká Jan Vošta, event&sponzoring  manažer společnosti Pivovary Staropramen.

Autor: Staropramen

V areálu bude jako vždy připraveno kryté sezení pro tisíce žíznivých ve velkých pivních stanech a pod slunečníky „Máme nové stany, u nichž jsme dbali nových bezpečnostních pravidel festivalu. Budou navíc vybaveny novými pivními bary pro lepší obslužnost. Doufáme tak, že si lidé festival vychutnají stejně jako naše pivo,“ dodává Vošta.

Autor: Staropramen

Soutěžte o vstupenky na festival a setkání s Mandrage

Chcete-li si vychutnat atmosféru letošního festivalu Rock for People v Hradci Králové a k tomu si dát pivo s kapelou Mandrage po jejich koncertě, soutěžte se Staropramenem v akci „Na jedno s kapelou“.Soutěžící starší 18 let mohou vyhrát osobní setkaní se členy této skupiny. Musí ale napsat kapele krátký vzkaz a přidat informaci, jaký dárek na setkání přinesou. Deset nejoriginálnějších soutěžících získá kromě exkluzivního setkání s interprety hitů Hledá se žena a Šrouby a matice vstup pro sebe a doprovod na festivalový den českých a slovenských kapel v pátek 5. července plus vouchery do festivalové Staropramen Potrefené husy.

Své vzkazy pro Mandrage posílejte nejpozději do úterý 2. 7. 2013 do 12:00 na e-mail staropramen@prkonektor.cz. Do předmětu napište heslo „Na jedno s kapelou“. Více informací o soutěži včetně jejich pravidel naleznete na www.staropramen.cz.

Autor: Staropramen

Jedno nás spojuje. Staropramen.