Moderní svět kolem nás sice přináší pohodlí, ale současně také to, čemu se říká radiační a magnetický smog. V éteru vysílá tisíce stanic, jsme obklopeni počítači, bez mobilu se také neobejdeme. Jenže na tyhle vymoženosti naše tělo není stavěné a občas v něm dokážou vyvolat pořádné magnetické turbulence.

Magnetický náramek: Šperk i léčebný prostředek v jednom

Magnetický náramek Ilwy můžete nosti jako pěkný šperk, navíc poslouží vašemu zdraví
Autor: netmedik.cz
Do magnetické rovnováhy můžeme své tělo dostat různými způsoby. Jedním z těch nejosvědčenějších jsou magnetické náramky. Používaly se už dřív, ty moderní jsou ale mnohem účinnější. Využívají nejnovější poznatky vědy i super technologie. Zvlášť účinné je podle odborníků spojení magnetů s titanem.

Vědecké studie prokázaly, že využívání magnetické terapie může předcházet některým zdravotním problémům - má protizánětlivý účinek, tlumí bolesti, pomáhá při poruchách spánku a má příznivý efekt na celkovou tělesnou kondici.

Náš tip: Titanový náramek Ilwy v provedení unisex

Magnetický náramek titanový provedení Unisex
Autor: netmedik.cz
Tento zdravotní titanový náramek s magnety potlačuje únavu, vyrovnává magnetická pole organizmu a brání radiaci z počítačů a mobilních telefonů. Vyniká vysokou kvalitou zpracování. Výhodou je, že ho lze zkrátit až o 1 cm, takže vám nebude z ruky klouzat. Tento a mnoho dalších magnetických náramků nevýhodněji pořídíte v e-shopu netMedik.cz.