Pro příští roky Rýgr uvažuje o dalších figurkách, například velbloudech. "Lidé mi také říkají, že by mezi figurkami uvítali více ženských postav," řekl ČTK Rýgr. Zatím však nechce prozrazovat, jaké figurky v roce 2015 lidem nabídne. "Na začátku nového roku mám čas přichystat nové formy, v létě se betlémské figurky odlévají, potom malují, v tuhle dobu si už mohu dát tak trochu nohy na stůl," dodal Rýgr.

Rýgr, který každoročně vyrobí zhruba 150 celých betlemů a k tomu další cínové postavičky, vyrábí z cínu i další upomínkové předměty, betlémy jsou jen část jeho tvorby. "Mám to takové pestré, aby to člověka bavilo, tak vyrábím různé věci," řekl Rýgr. Záklavní dvanáctidílná sada cínového betlému stojí přes tisíc korun, jednotlivé figurky potom stojí stokoruny.

Betlémy s několik centimetrů vvysokými postavami nabízí Rýgr v barevné a patinované verzi, větší zájem je o barevné soubory postav. "Patinové betlémy si pořizují lidé do takových těch designových bytů, do kterých by se jim barvy nehodily," uvedl Rýgr, který každoročně některý ze svých cínových betlémů vystavuje i doma. "Manželka dělá keramický betlém, který stavíme každoročně, a vždycky to doplníme ještě některým z těch mých cínových," řekl Rýgr.