V případě financování automobilů a motocyklů objem produkce Cetelemu vzrostl meziročně o 35 procent. Finanční objem úvěrů uzavřených u internetových prodejců se zvýšilo 13 procent. Objem osobních půjček sjednaných přes internet narostl o osm procent a objem on-line transakcí v rámci kreditních karet se zvýšil o 23 procent.

I loni pokračoval v oblasti kreditních karet trend, kdy je lidé častěji než dříve používali k úhradám v prodejnách a naopak méně často vybírali hotovost z bankomatů. Klienti také stále více používají kartu Cetelem jako běžný platební nástroj. Lidé si zvykají platit kartou i menší položky než dříve. Průměrná částka hrazená u obchodníka loni představovala asi 770 Kč. Nejvíce lidé platili kartou v super a hypermarketech, dále na čerpacích stanicích a u prodejců elektroniky. Průměrný finanční obnos vybíraný z bankomatů mírně stoupl na 2600 korun.

Cetelem ČR v Česku působí od roku 1997. Je dceřinou společností francouzské banky BNP Paribas Personal Finance, která patří k vedoucím evropským společnostem na trhu finančních služeb a působí v 25 zemích po celém světě. BNP Paribas Personal Finance je součástí finanční skupiny BNP Paribas.