Zasekl se vám počítač? Zaviroval se? Spadl vám operační systém nebo se computer zpomalil natolik, ž cokoliv nahrát či zpracovat se stává utrpením? Tohle všechno jde snadno vyřešit. A to dokonce online. Našli jsme pro vás portál Servispocitace.cz, kde na vás čeká tým zkušených odborníků. Ti vašemu počítači napraví hlavu během pár minut.

Jak Servispocitace.cz funguje?

servis počítače
Autor: servispocitace.cz
To nejdůležitější je, že za opravu neplatíte ani korunu předem. Když se připojíte na portál Servispocitace.cz, najdete tu tlačítko připojit +. Kliknete na něj, vyplníte krátký přihlašovací formulář a pak se s vámi okamžitě spojí technik. Tomu popíšete závadu a on vám zdarma poskytne konzultaci a analýzu Vašeho PC nebo notebooku v délce 10 minut včetně návrhu řešení.

servis počítače
Autor: servispocitace.cz
Pak už záleží jen na vás, zda tento návrh budete akceptovat. Pokud ano, pustí se technik do práce, kterou můžete průběžně sledovat na svém monitoru. Nemusíte se bát, spojení je hlídáno šifrou AES o síle 256 bitů a můžete ho kdykoliv přerušit. Na placení dojde, až je práce hotová a i tady můžete využít řadu možností, jak částku uhradit.