Iveta, která dříve dokázala roztančit nabitou pražskou Lucernu, opět předvedla hysterickou scénku! Zpěvačka měla v novém pořadu moderátorky a porotkyně Talentmanie Adely Banášové Adela show premiérově vystoupit s písní Děkuji vám, andělové.

Písnička sice už dávno unikla na internet, ale ani tak ji zpěvačka nezvládla přednést. Během zpěvu se rozplakala. Bartošová, která už od sedmnácti let vystupuje na veřejnosti, nedokázala udržet své emoce na uzdě. Dokonce se svezla na kolena. V této pozici 'procítěně' na playback odzpívala svou píseň.

Když pak Iveta dozpívala, Banášová k ní přišla, klekla si vedle ní. Vtom se Iveta rozplakala. Banášová ji sice začala utěšovat, ale také se Ivetinu zoufalému projevu začala od srdce smát. "Pláče. Je to tady. Já jsem to říkala,"pochichtávala se Banášová, když v kleče uklidňovala dojatou zpěvačku. "Adela se nesmála," napsala v prohlášení dramaturgyně pořadu Gábika Dobrová.

Je to snad konec kariéry známé zpěvačky? Jediné možné vysvětlení by bylo požití alkoholu, ale podle slovenského televizního štábu byla Iveta zcela střízlivá.

Bylo to celé nahrané?

Zdá se, že nikoliv! Ivetě prostě ujely nervy a dojetím se rozbrečela jako malá holka. V záchvatu přecitlivělosti dokonce chytla Adelu za pas. Ta se celé situaci musela jen smát.

Autentičnost smutného výstupu potvrdila i sama Adela Banášová. "Já jsem jen reagovala na situaci. Iveta to tak cítila a já jsem to respektovala, rozhodně nic nebylo hrané. Zkrátka to tak vzniklo," řekla Blesk.cz Adela Banášová.

Totéž potvrdil i tým, který za show stojí. "Nic nebylo nahrané. Iveta se skutečně rozplakala. Tvrdila, že štěstím, že ji štáb pozval do pořadu," řekla Blesk.cz Dobrová.

Může za to alkohol?

Spekulace o tom, že Iveta má opět problémy s alkoholem a léky, neberou konce. Vedení pořadu tvrdí, že Iveta opilá rozhodně nebyla, přestože by to tak někomu mohlo připadat, zejména kvůli jejím rozevlátým pohybům, které předváděla během rozhovoru s Adelou.

"Natáčení proběhlo standardně. Iveta přišla do studia včas, byla připravená, věděla, že přijala pozvání do pořadu, v němž bude s moderátorkou rozebírat mimo jiné intimní a citlivá témata ze soukromí. Z pohledu štábu se nic mimořádného během natáčení neodehrálo," popsala natáčení Dobrová.

Střídání nálad není u Ivety nic nového. Už je všichni známe. Ani pro Ivetu samotnou zřejmě už nejde o žádnou velkou újmu. Z kolapsu se brzy vzpamatovala. "Ivetu se podařilo bez problémů utišit. Ze studia odcházela šťastná a s dobrým pocitem," uzavřela dramaturgyně pořadu Adela show.

Fotogalerie
5 fotografií