Únosce Zdeněk Macura, zachránce Josef Rychtář, falešný hrabě Domenico Martucci. Tři hlavní mužské postavy v kauze únosu Džambulky odehrály každá jinou roli.

Zdeněk Macura přispěchal Ivetě Bartošové údajně na pomoc v době, kdy Bartošová byla na dně. Odvezl jí k rakouským doktorům, kde pořídil děsivá videa, a poté do Itálie do sídla rodiny Itala Martucciho, zpěvaččina expřítele.

Náboženský podivín a dlouholetý Ivetin ctitel Macura pak začal prchat před zlobou Josefa Rychtáře, současného partnera Bartošové, který se na vlastní pěst vydal do Itálie pro svou Džambulku. A nakonec si ji skutečně odvezl.

Nyní jsou již Rychtář s Bartošovou zpátky ve svém hnízdečku v Uhříněvsi a Bartošová svolila k poskytnutí prvního velkého rozhovoru po návratu. "Já jsem se najednou ocitla v Itálii, ani nevím proč," říká poněkud zmateně Iveta, která si na dramatické události posledních dní vůbec nepamatuje.

Neví proto ani, jak přišla ke svým zraněním a modřinám, tvrdí však, že je nemá od Josefa Rychtáře, protože ten ji prý nebije. A svému únosci Macurovi vzkazuje, že si přeje, aby si pro něj došla policie. "Aby ho konečně zavřeli," má jasno Iveta, jaký osud by nyní měl čekat na jejího společníka na cestách Macuru. Chce prý mít konečně klid. Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Co říká Iveta Bartošová o Zdeňku Macurovi? Chce, aby ho zavřeli! Blesk - Pavel Machan, Marek Pátek

Co dalšího prozradila Iveta ke své italské anabázi? Jak vznikal první velký rozhovor s Bartošovou po návratu? Čtěte čtvrteční deník Blesk!

Celou zpověď Ivety najdete ve čtvrtečním Blesku!
Autor: Blesk

Fotogalerie
5 fotografií