Na fotkách to mezi nimi jen jiskří. Oba pózují v posteli – on tvrďák, který krotí ženy jako šelmy, ona sexy kočka, kterou by chtěl nejeden muž. Ve skutečnosti ale měli oba dva v posledních letech zřejmě tolik práce, že se v ložnici spíše míjeli.

Závislost na pornu

Nasvědčuje tomu i jeho tři roky stará poznámka. „Někdy se dívám hodně na porno. To je moje neřest. Ale nestydím se za to,“ prozradil na sebe rapper v rozhovoru pro Reflex. Svou sexy přítelkyni měl prý poslední dobou ale milostně zanedbávat. Právě to údajně spustilo jejich vztahové problémy a nakonec i pohřbilo lásku.

Každý sám

Dvojice spolu poslední měsíce trávila čím dál méně času.Darazásobovala sociální sítě fotkami s dcerou Laurou (10) a z pracovních akcí, Rytmus z cestování na vlastní pěst. Ostatně sám se teď raději v tichosti vytratil do Manchesteru, kde trénuje box.

Dělení majetku

V luxusní vile v Tuchoměřicích má trvalé bydliště jen Dara. Rytmus z ní ale pravděpodobně nebude chtít odejít jen s igelitkou. Dům za deset milionů si na lukrativním místě postavili společně, v katastru nemovitostí jsou tak zapsaní oba. Jen pozemek, který si koupili v roce 2012, má rozlohu necelých 800 metrů čtverečních. Zpěvačka tak bude muset rappera pravděpodobně vyplatit.

Utajená nevěra

Dara měla v minulosti zradit. A to v době, kdy ještě žila s Matějem Homolou (44), otcem jejich desetileté dcery Laury. „Raději necháme veřejnost u toho, že byla věrná přítelkyně a já jsem ten hajzl,“ tvrdil po rozchodu lídr skupiny Wohnout a dál to raději nechtěl rozebírat.

Vztah se unavil

Konec vztahu oznámila Dara na svém Instagramu ve středu večer. Všem fanouškům tu tvrdila, že rozchodu nepředcházely žádné velké emoce. „Právě z důvodu, ze jsme si i nadále extrémně blízcí, bylo velmi těžké si už před pár měsíci přiznat, že se náš vztah unavil, a vyslovit slovo konec. Po sedmi letech společného života hlásíme rozchod,“ napsala zpěvačka, a vyloučila tak, že by v tom byl někdo třetí.

Slováci tvrdí: Tohle je postelový náhradník?!

Zpěvačka tvrdí, že nikdo třetí za rozchodem není. Podle serveru Pluska.sk už si její vnady ale užívá potetovaný fotbalista David Mezsaros (29), s nímž natočila i hodně odvážný klip. Mladý hezounek se svým urostlým tělem a oholenou hlavou až nápadně podobá Rytmusovi. Společně měli prý vyrazit nejen na mejdan, ale vídat se i v mnohem intimnějších chvilkách.

Fotogalerie
24 fotografií

Video: Co stojí za rozchodem roku? Dara vyměnila Rytmuse za mladšího hezounka!

Video
Video se připravuje ...

Co stojí za rozchodem roku? Dara vyměnila Rytmuse za mladšího hezounka! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík