„Když jsem se stala rodičem a přemýšlím o své minulosti, prostě nemám kapacitu na to, abych si dělala starosti s tolika maličkostmi, o které mě dřív bavilo se starat. Teď když jsem máma, mám v hlavě jenom omezený prostor. Musela jsem si spoustu kravin vyčistit z hlavy, což je opravdu dobrá terapie,“ popsala změny ve svém životě zpěvačka, jejíž nová deska by měla vyjít v listopadu.

Adele posléze přiznala, jak těžké rodičovství může být. Rozhodně si přitom nebrala servítky a nemalovala nic narůžovo. „Je to k**va těžký,“ prohlásila razantně a pokračovala: „Myslela jsem si, že to bude jednoduchý. Každej to do pr**le dělá, tak jak těžký to může bejt? Ouuu... Neměla jsem ani ponětí,“ svěřila se v rozhovoru pro časopis i-D. „Je to těžký, ale fenomenální. Je to ta nejskvělejší věc, jakou jsem kdy udělala,“ dodala Adele.

Ačkoliv na Angela, kterého má s partnerem Simonem Koneckim (41), nepěje zrovna chválu, je jasné, že ho bezmezně miluje. „Dělá ze mě blbce a dává mi pocit, že jsem mladá. A není nic víc uzemňujícího než dítě, které kolem sebe kope a odmítá udělat to, co po něm chcete. Dřív se můj svět točil kolem mě, ale teď se musí otáčet hlavně kolem něho,“ vyzpovídala se zpěvačka.

Fotogalerie
9 fotografií