Jen co ranní slunce zasvítilo do luxusního hotelového pokoje hollywoodského herce Arnolda Schwarzeneggera, čekalo se, kdy Terminátor usedne do sedla svého kola a vyrazí do ulic Prahy.

Jen co vyjel z hotelu, musel ujet nadšeným fanouškům, kteří ho při jeho vyjížďce sledovali. Herec se projel kolem Vltavy, přes Malostranské náměstí, potom si to zamířil ke Karlovu mostu, ale uvědomil si, že tam už byl, a tak se rozjel k Hergetově cihelně. Při té příležitosti si střihl pár dopravních přestupků. Na náměstí jel na červenou a v jednosměrkách jezdil v protisměru. Po Mánesově mostě jel po chodníku, jako by se nechumelilo.

Poté, co se herec vymotal ze začarovaných jednosměrek, jel směrem k Pařížské a k Rudolfinu. Tam si společně se svými přáteli vyfotili několik fotografií na památku a vydali se dál, směrem k Pražskému hradu.

Kopec, na kterém se však Pražský hrad nachází, nedokázal vyšlapat jeden člen Arnoldovy skupiny. A tak se od ostatních odpojil a zamířil si to zpět do hotelu, aby nabral dech. To však nebyl Schwarzeneggerův případ.

Video
Video se připravuje ...

Schwarzenegger exkluzivně: Podívejte se, jak proháněl bicykl po Praze Blesk

Ten to vzal směrem na Petřín, kde se rozhodl vyšlapat si opravdu prudkou lesní cestu do kopce. Po chvíli ale z kola sesedl, takový kopec zkrátka nedal ani Terminátor. V polovině se s přáteli rozhlédli po panoramatech Prahy a sjeli zase dolů, přímo do svého hotelu na zasloužený odpočinek.  

Arnold Schwarzenegger zavítal do české metropole, aby si ji projel na kole, tak to totiž praktikuje ve všech koutech světa, které navštíví. A to nejen se svými blízkými přáteli, ale i s přítelkyní, půvabnou fyzioterapeutkou Heather Milligan (39). Už v pondělí svá kola partička provětrala. A dokonce skončili i v nemocnici. Jeden člen z Arnoldovy skupinky totiž z kola spadl a narazil si hrudník. Naštěstí se ale jemu ani nikomu jinému nic vážnějšího nestalo.

Fotogalerie
9 fotografií