Kdysi slavná hvězda skončila na sociálních dávkách a jeden čas prý dokonce vůbec neměla na jídlo. Přitom na vrcholu své kariéry vydělávala 30 000 dolarů denně (více než 600 000 korun). Důvodem jejího bankrotu byly prý hlavně drahé rozchody s partnery.

“Za ta léta jsem měla hodně drahých manželů. Byla jsem bez domova a na podpoře,” přiznala Lysett Anthony (51) britskému deníku The Sunday Telegraph. “Teď je vše v pořádku, ale byly chvíle, kdy jsem neuvěřitelně zhubla, protože jsem si nemohla dovolit jíst,” popsala své temné období herečka.

Poprvé se Lysette vdala za kolegu Luca Leestermakera v roce 1995. Manželství vydrželo jen pět let. Podruhé do toho praštila s režisérem Davidem Pricem, ale rozešli se už za dva roky.

Další její láskou byl hudební skladatel Simon Boswell, se kterým byla šest let. Tomu také porodila syna Jimiho. V roce 2011 však skončil i tento vztah, navíc dost bouřlivě. Lysette svého partnera obvinila z toho, že ji fyzicky napadl. Soud Boswella ale později zprostil viny.

V současnosti má herečka další známost, podle svých slov už se ale nechce příliš vázat. “Jsem ráda sama, jen s Jimim. Nechci se starat o další dítě.”

V osmdesátých letech zářila její hvězda nejsilněji. Ztvárnila princeznu Lyssu v Planetě Krull (1983), s Michaelem Cainem a Benem Kingslym si zahrála v krimi komedii Není Sherlock jako Holmes (1988). V devadesátých letech na sebe upozornila zejména rolí Sam ve filmu Woodyho Allena Manželé a manželky. V novém tisíciletí začala ale hrát spíše v divadle.

 

Fotogalerie
7 fotografií