Pro malý počet osob zvaných na obřadu chyběli i členové rodiny. Jedním z nich byl i otec Angeliny herec Jon Voight (75). Jakmile zjistil, že se jeho dcera vdala, odletěl za celou Pittovic početnou rodinou do Evropy. „Letím do Evropy na celý týden, abych je viděl. Na tuto svatbu jsem čekal dlouho, jsem strašně šťastný,“ řekl Voight.

Otec Jolie se nechal slyšet, že stejně by na svatbu nemohl přiletět. Byl totiž nominován na cenu Emmy za roli ve fillmu Ray Donovan. A na předávání, které proběhlo toto pondělí, přeci nemohl chybět. Je však také pravdou, že Angelina dlouhé roky měla se svým otcem spory. Vše nastartoval jeho výrok, že za rozvod jeho a její matky mohla právě Jolie.

O svatbě nevěděla ani Bradova exmanželka herečka Jennifer Aniston (45) nebo Angelin bývalý manžel herec Johny Lee Miller (41). Novomanželům v těchto dnech chodí řady gratulací. Mezi jinými páru poblahopřál Pittův herecký kolega George Clooney (53), který se také chystá oženit. „Jsem opravdu za Brada a Angelinu moc šťastný,“ prozradil Clooney.

Video
Video se připravuje ...

Tajná svatba Brada a Angeliny! Kdo všechno tam byl? Tomáš Polák, Reuters

Fotogalerie
3 fotografie