Róby, ve kterých se celebrity ukázaly na předávání hudebních cen Grammy, se mohly pyšnit hned několika nej. Na červeném koberci se totiž slavní ukázali v některých velmi odvážných modelech!

Ty nejodvážnější šaty oblékla nejspíš zpěvačka Beyoncé, která své tělo pokryla jen bílými květy, které zakrývaly téměř jen to nejnutnější! Přesto zpěvačka nenechala spodní prádlo doma a podprsenka se jí rýsovala pod odvážným modelem.  I tak se ale stala jednou z hvězd večera.  

Nebyla ale jediná, která zvolila velmi odvážné šaty, Kaya Jones ve svých lesklých černých šatech měla průstřihy průhledné látky, u kterých hrozilo, že, pokud by si Kaya špatně sedla, ostatní přítomní a diváci u televizních obrazovek by mohli vidět i to, za co si nezaplatili.

Asi nejzajímavější a nejpromyšlenější šaty, které korespondovaly s tématem večera, oblékla Katy Pery. Bílá průhledná látka totiž byla potištěna notovým zápisem.    

Nezklamala ani královna popu Madonna. Ta potvrdila svoji oblibu v mužských outfitech a dorazila v asi největší halucinaci večera! Černý kalhotový kostýmek doplněný černou kravatou ještě nebyl tím největším úletem, ale klobouk, který si Madonna dala na hlavu, a černá hůlka již ano. Navíc královna popu si na ruku navlékla stříbrnou rukavici, kterou chtěla nejspíš zavzpomínat na Michaela Jacksona!   

I přesto, že nejoblíbenějšími barvami letošních Grammy byla zlatá, pudrová a černá, některé z oceněných se barev rozhodně nebály! Asi tu nejbarevnější róbu na červeném koberci country zpěvačka Kacey Musgraves, která získala hned dvě ceny. Přesto její šaty byly kromě barevnosti i dalším adeptem na halucinaci večera. Kratičká sukýnky uprostřed s vyšíváním a zakončená třásněmi jako na závěsu do okna asi nepatří mezi ty nejzdařilejší…