Soukromý pohřeb Paula Walkera (†40) proběhl v sobotu na hřbitově Forest Lawn Memorial Park v Hollywoodu a zúčastnili se ho jen přátelé a rodina. Na pohřbu promluvili Walkerovi spolupracovníci. Michelle Rodriguezová po pohřbu své sbohem odeslala na twitter.

„Dnes jsem řekla sbohem úžasnému člověku, muži, kterému jsem nikdy nedala dost najevo,  jak si cením jeho duše a zlatého srdce... Doufám, že dostaneš můj tweet v nebi.“  Tyron Gibson zase řekl „V místnosti plné tvých milovaných jsem si přál, aby to byla tvá svatba a ne pohřeb.“  

Neoficiální pieta

Fanoušci se s oblíbeným hercem rozloučili již minulou sobotu na místě jeho smrti. Ulicí projela kolona aut, chodník pokryly květiny, svíčky a vzkazy. Uprostřed místa piety stojí jako děsivá připomínka na uhel ohořelý dřevěný sloup, do kterého porsche s Walkerem nabouralo.


Paul Walker zahynul při nehodě spolu s Rogerem Rodasem (38).  Oba byli milovníky rychlých aut. Po charitativní akci se rozhodli projet v porsche, které po pěti set metrech narazilo do stromu. Oba v autě uhořeli.