Svět krásné a mladičké Paris Jackson se postupně měnil ve skutečnou noční můru. Ani po čtyřech letech se nedokázala smířit se smrtí svého slavného otce, kterého bezmezně milovala a který byl světlem jejího života. Problémy se kupily, mladá dívka je už nedokázala snášet a neviděla z nich žádné východisko. Rozhodla se, že se znovu shledá se svým otcem. Pokusila se zabít...

Paris trpěla sebepoškozováním

Paris převezla záchranka ze sídla Jacksonových do nemocnice ve středu ráno losangeleského času. Jacksonova dcera to myslela se sebevraždou vážně, nebyl to jen výkřik o pomoc. Svoji smrt si chtěla pojistit tím, že na spolykané prášky si ještě podřezala zápěstí. Starší fotografie přitom odhalily, že už dříve trpěla sebepoškozováním.

Bolestivý rozchod s přítelem

Varovné signály vysílala Paris neustále. Na svůj Twitter umisťovala depresivní vzkazy. „Zajímalo by mě, proč jsou slzy slané?,“ stojí v jednom. V dalším mezi řádky odhalila, že se právě rozešli s přítelem. „Jsou to lásky náctiletých, ale nikdy nevíte, proč bolí jako čert,“ napsala také na sociální síť.

EMO Paris?

Skoro to vypadá, jako by se Paris vzhlédla tak trochu v EMO stylu. Navíc začala poslouchat hudbu jako Nirvanu a její zesnulý lídr Kurt Kobain, který spáchal sebevraždu, se stal jejím hrdinou. Paris si moc přála, aby se mohla podívat na koncert temného Marilyna Mansona. Doma jí to ale zatrhli a pro ni to byla poslední kapka.

Fyzicky je v pořádku, ale psychicky...

Nyní je Paris ve stabilizovaném stavu. „Být citlivou patnáctiletou dívkou je těžké a nezáleží na tom, kdo jste. Zvláště, pokud ztratíte blízkou osobu,“ prohlásil Perry Sanders, právník babičky Paris Katherine. „Fyzicky je v pořádku a dostává se jí důkladné lékařské péče,“ dodal.

Fotogalerie
8 fotografií