Už dlouho před samotným rozvodem milionářka, drsná šéfka a podnikatelka Nora Mojsejová vyhrožovala, že Braňovi nic z milionového majetku nedá. Nakonec však přeci jenom ustoupila, když se jí nevěrného alkoholika zželelo. Braňovi, kterého několikrát v médiích označila na neschopného se postarat o vlastní bydlení, nakonec připadl apartmán.

Jejich kýčovitá vila, kterou se snažili prodat za 20 milionů korun, ale nyní zeje prázdnotou. Mojsejová se z ní odstěhovala už na jaře. Jejich deset let trvající manželství rozvedl soud ve středu.

Braňo Mojsej přišel k soudu se svým právníkem půl hodiny před stanoveným časem, Nora dorazila několik minut po něm, v doprovodu své kamarádky. Oba se před soudní místností posadili na lavičku, každý na jiný konec a nevěnovali si ani jeden jediný pohled.

„Život takové věci přináší. Někdy něco končí a někdy začíná,“zafilozofoval před rozvodovým konáním Mojsej a dodal: „Beru tuto situaci tak, jak je. Ale je mi to trochu líto, přeci jenom je to deset let.“ Snubní prsten který už dva roky nenosí, prý nechal exmanželce.

Nora, která před  líčením mlčela, se ke slovu dostala až při odchodě ze soudní síně. „ Manželství je rozvedeno, dnešním dnem skončilo a rozsudek je právoplatný,“ pronesla stroze podnikatelka a neúspěšná politička a dodala: „Myslím, že se nám oběma ulevilo.“

Jedna svatba a tři rozvody

Věrnost si Nora a Braňo Mojsejových slíbili na začátku února v roce 2003. Brali se tehdy pouze po čtyřměsíční známosti.

Návrh č.1

První trhliny se v jejich vztahu vyskytly koncem roku 2009, když Nora poprvé promluvila o možném rozvodu. Nakonec to pár mezi sebou urovnal.

Návrh č.2

Druhá hrozba rozvodu přišla v srpnu roku 2010, kdy se na veřejnost dostaly fotografie z návštěvy Mojseje v tatranském apartmánu, na kterých je Braňo společně se spoustou nahých žen. Podnikatelka však pár měsíců na to svou žádost ze zdravotních důvodů opět stáhla.

Návrh č.3 a rozdělení majetku

Naposledy jí ale povolily nervy v dubnu tohoto roku, kdy Braňo při policejní kontrole za volantem nafoukal 2,85 promile alkoholu. Nora se tedy na jaře odstěhovala z jejich rodinné vily v Pereši, a také se v té době manželé domluvili na rozdělení majetku. On dostal pouze inkriminované apartmá v Lomnici.

Fotogalerie
14 fotografií