Vypadalo to jako láska z pohádky. Jake a Taylor spolu od října trávili každou volnou chvilku. Dokonce už poznali navzájem své rodiny. Taylor se seznámila s Jakeovou sestrou a její čtyřletou dcerkou a Jake byl představen Taylořiným rodičům.

Pár spolu strávil i nejdůležitější americký svátek - Den díkůvzdání. A když muzikantka slavila jednadvacáté narozeniny, daroval jí herec kytaru za jedenáct tisíc liber (přes 320 000 korun).

Vadil mu věkový rozdíl

Idylka ale rozhodně pohádkově neskončila. Vánoce už strávil každý sám. Zdroj oběma blízký řekl americkému magazínu US Weekly, že vztah ukončil Jake:

"Jake ji naháněl a všechno začal, ale už ho to nebaví. Nelíbilo se mu, že je stále sledují média. Také říkal, že pociťuje věkový rozdíl. Taylor je opravdu smutná. Říkali jsme jí, ať tak netlačí, ale nedala si říct. A Jake chce chránit své soukromí, což randění s Taylor neumožňuje."

Snad mezi důvody rozchodu není i to, že Jake nedávno natočil film Láska a jiné závislosti plný provokativních sexuálních scén s krásnou herečkou Anne Hathaway (28). S tou si mají věkově blíže a během natáčení snímku byli skoro pořád nazí, takže se asi poznali velmi dobře po všech stránkách...