Hvězda seriálu Pobřežní hlídka totiž věří, že by je totálně zničila. A podle jejího názoru už nikdy nebude mít šťastný vztah a zůstane žít se svým kamarádem a exmanželem Tommym Leem.

S ním má oba dva své syny, dvanáctiletého Brandona a desetiletého Dylana. Takže ačkoli spolu Pamela a Tommy neudržují klasický partnerský vztah, mají aspoň jejich děti úplnou rodinu.

"Darebáci mě stále pronásledují. Co bych ale dělala s hodným klukem? Zničila ho, pravděpodobně. Myslím, že jsem k Tommymu připojená. Aby to fungovalo, musíte do toho pustit svobodu. Ženy přijímají své kamarádky takové, jaké jsou, ale u mužů, říkáme, změň se! Nikdo se ale nezmění. Jen doufejme, že dospějeme," napsala Pamela na svém webu v jedné z posledních úvah o mužích svého života.

V jednačtyřiceti má bývalá Playmate stále silné exhibicionistické nutkání a touží se obnažovat a být vnímána jako sex symbol.

"Proč se tak ráda svlékám? Protože je to tak zatraceně vzrušující! A navíc na fotkách vypadá člověk díky tomu hubeněji," tvrdí Anderson.

Pamela chce hrát Bond Girl. Více zde!