Aneta Langerová na úplném začátku své kariéry

Autor: TV Nova 1. Aneta Langerová - Z ošklivého káčátka krásná ženská

Aneta Langerová (24) se ve svých 18 letech stala historicky první českou SuperStar, v soutěži prorazila jako rebelující rockerka. Nevýrazná holka v rukách vizážistů poprvé rozkvetla. S vítězstvím naložila po svém, za manažera si zvolila bratra Nikolu. Kde na základě smlouvy musela, tam vystoupila. Mimo se ale snažila jít svou cestou. Zapojila se do projektu pro nevidomé Světluška. Na veřejnosti působila uzavřeně, natočila první desku.

Po řízné hudbě ani stopa, Spousta andělů byla zavrtaná do niternosti. Zřejmě na tom měla podíl také Anetina homosexuální orientace. O ní až do loňského roku odmítala mluvit. Přestože bylo veřejným tajemstvím, že žila s ředitelkou hudebního vydavatelství Ivou Milerovou, jež byla o pár let starší, Aneta neustála mlžila.

Až v lednu 2010 poprvé přiznala, že miluje ženu. Už v létě však měla jinou přítelkyni. Herečku Marii Štípkovou, která se objevila ve filmu Anglické jahody. A na podzim přišlo další překvapení. Aneta kývla na účast v taneční soutěži StarDance a dostala se až do finále, kde ji jen těsně porazil herec Pavel Kříž. Z Anety se díky taneční soutěži vyloupla skutečná žena. "Už nejsem holka. Dovedu si představit, že bych jednou měla rodinu," nechala se slyšet Aneta a přiznala, že přemýšlí o tom, jak si s přítelkyní jednou pořídit dítě. Zřejmě ho adoptuje.

817796:gallery:true:true2. Šárka Vaňková - Živí ji muzikály a „staříci“

Šárka Vaňková (24) skončila v SuperStar druhá. Ale díky svému hlasu a povaze v showbyznysu skvěle zakotvila a cítí se v něm jako ryba ve vodě. Krátce po soutěži naskočila do jisté a dobře placené práce jménem muzikál. Vydala sice dvě desky, ale pro své role na prknech v divadle je známá mnohem víc. Angelika, Dracula, Baron Prášil, v těchto muzikálech Šárka zpívala.

Ani Šárka to nemá ve vztazích příliš jednoduché. Má totiž slabost pro muže, kteří by jí mohli dělat spíše tatínky než milence. Chodila s Filipem Renčem (45), kterého označila za největší omyl svého života, s fotografem Jakubem Ludvíkem (41), s nímž by klidně zašla do baru na panáka, a v muzikálu si vyzpívala vztah s Danem Hůlkou (42). Teď Šárka chodí s podnikatelem Petrem Jelínkem, který patří do stejné věkové kategorie. Na starší chlapíky ale nebyla Šárka odjakživa. Právě během SuperStar měla krátký románek se Sámerem Issou, který s Vaňkovou přišel o panictví.

Samer Issa má rád tetování

Autor: Pavel Machan 3. Sámer Issa - Profesionální celebrita a 200 milenek

Sex, drogy a rock’n’roll. Toto motto do puntíku plní Sámer Issa (25), který v SuperStar sice skončil třetí, ale šanci prosadit se v showbyznysu chytil pořádně za pačesy. Divoké večírky s potoky alkoholu, které často ukončovala policie, stovky milenek (mezi nimi také Kristelová, Hanychová či známé silikonové modelky), které si Issa ve svém sexuálním deníčku známkuje jako ve škole, sem tam nějaká písnička (na svém kontě má tři desky) a vystoupení, ale hlavně velká image, o kterou Sámer pečuje jako o nejvzácnější poklad.

Jeho milovaný party život se mu ovšem málem stal osudným. Koncem roku 2008 byl se zástavou srdce a podezřením na otravu neznámou látkou odvezen z diskotéky v Děčíně do nemocnice. Tam v laboratoři zjistili, že měl v krvi kromě marihuany také stopy kokainu.

Od té doby více méně seká latinu a snaží se ukočírovat už několikrát lepený vztah s houslistkou Pavlou Dubnou, která mimochodem za výkon v posteli od Sámera dostala dvojku…

Tomáš Savka v roce 2004

Autor: TV Nova 4. Tomáš Savka: Jizva a muzikály

Tomáš se po vypadnutí ze SuperStar poměrně dobře uchytil, ačkoli na rozdíl od svých kolegů ze soutěže nikdy nevymetal večírky. V roce 2004 vydal album Já si tě stejně najdu, za kterou dostal platinovou desku. Téhož roku se přihlásil na konkurz do muzikálu Miss Saigon, který vyhrál, a tím se započala jeho muzikálová kariéra. Další muzikály, ve kterých vystupoval, byly například Bídníci, Angelica či Golem. Zároveň ale pokračuje i v sólové kariéře. Například v roce 2005 vydal další CD – Neslibuju modrý z nebe. Sláva mu ale nepřinesla jen ovoce. O Silvestru roku 2004 mu výtržník při potyčce poranil pravou tvář, na které má jizvu dodnes.

Martina Balogová v roce 2004

Autor: TV Nova 5. Martina Balogová: Zpychla z Gotta

Martina žije jako na houpačce. V soutěži byla favoritkou spousty lidí a už v té době si získala zástupy fanoušků. Překvapivě vypadla jako pátá, ale neotálela a začala se pilně věnovat pěvecké kariéře. Jezdila na koncerty, zpívala na různých akcích. V roce 2005 vydala desku s názvem I Am Not From Here. Pak ji ale pochválil Karel Gott a Martině sláva stoupla do hlavy. Začala se chovat jako primadona, čímž přišla o spoustu fanoušků. Poté otěhotněla, což její kariéře také neprospělo, ale momentálně se vrací na hudební scénu a snaží se získat zpět důvěru fanoušků.

817767:gallery:true:true6. Julián Záhorovský: Hezoun s kytarou

Juliána někdo miloval a jiný nesnášel. Do první skupiny patřily kvůli jeho uhlazenému vzhledu spíše dívky, do druhé muzikanti. Jeho intonace totiž občas trochu pokulhávala za jeho image „slaďáka“. Něžnému pohlaví to ale očividně stačilo, čímž se Julián vyhoupl až na šesté místo. S tím ale nebyl spokojený a po vypadnutí ze soutěže na sobě tvrdě dřel, až v roce 2005 vydal CD Obraz J. Z., které se překvapivě dočkalo poměrně dobré kritiky. Nakonec se z něj stal písničkář s kytarou.

Standa Dolínek v SuperStar

Autor: TV Nova 7. Stanislav Dolínek: Už nezpívá

Standa byl oblíbencem poroty, ale na výsluní se moc dlouho neudržel. Vypadl poměrně brzy. Poté se spíše než zpěvu věnoval večírkům. V roce 2004 vydal jedno CD s názvem Standa 001, za které dokonce dostal Zlatou desku. V současnosti už se zpěvu nevěnuje.

Petra Páchová přezdívaná Zlatuška

Autor: TV Nova 8. Petra Páchová: Zlatuška je návrhářkou

Petru si snad každý pamatuje jako Zlatušku. Touto přezdívkou ji ale všichni nazývali proti její vůli. Jako jediná z první řady SuperStar nevydala žádné album. Vrhla se totiž na návrhářství. Od doby soutěže se stihla vdát a prý nevylučuje, že něco nazpívá se skupinou manžela.

9. Petr Poláček: Bon Jovi is not dead

Petr Poláček v SuperStar 2004

Autor: TV Nova

Petr byl jediným rockerem první řady SuperStar, přesto ho diváci vyhodili brzy. Všem se ale vryla do paměti jeho vzhledová i umělecká podoba se známým rockerem Bon Jovim. Zpěvu se Petr věnuje doteď. Vydal dvě cérečka – Petr Poláček & Iluze (2005) a Nemůžu zapomenout (2007) a je frontmanem skupiny Bad Name. Účinkoval v muzikálech Kleopatra, Děti ráje a Tři mušketýři.

Veronika Zaňková v roce 2004

Autor: TV Nova 10. Veronika Zaňková: Mamka na plný úvazek

Veronika vypadla z finálové desítky první řady SuperStar jako první. Konec soutěže ale neznamenal konec její kariéry. Vydala dvě cédéčka – Zpátky na Zem (2004) a Kapky v moři (2005). Dodnes vystupuje se svojí skupinou Crazy Diamond, přičemž hudbu a texty všech písní tvoří sama. V roce 2009 se jí narodil syn Lukáš.

 

Jak vypadají finalisté první SuperStar dnes? Odpověď najdete ve fotogalerii>>>

Fotogalerie
15 fotografií