Bartošová při rozhovoru pro slovenský web Cas.sk dostala otázku, zda pravidelně sleduje hudební šou Česko Slovenská SuperStar a co si myslí o jejích finalistech. "No samozřejmě, že se na SuperStar dívám. Pro mě jsou to děti, protože já tu práci dělám už 26 let, a prožívám to s nimi. Jsou úžasní, zpívají nádherně a já jim držím palce...," začala Bartošová poněkud zmatený rozhovor a přitom se přihlouple usmívala.

Fotogalerie
2 fotografie

Zlom však nastal, když se jí slovenská reportérka zeptala na jejího favorita. "Mám! Tu patnáctiletou slečnu s těmi krásnými dlouhými vlásky... Teď si nevzpomenu na její jméno," začala se zamotávat a rudnout v obličeji Iveta. Reportérka jí snažila osvěžit paměť otázkou, zda jde o Češku, nebo Slovenku.

Tady svou odpovědí Iveta opravdu šokovala. "No, já přesně nevím, protože já se na televizi nedívám," začala si Iveta protiřečit. "A hlavně nemám čas, protože jsem od rána do večera v divadle, takže v podstatě... Jsem ale překvapená, že patnáctileté dítě umí tak krásně zpívat a za druhé, že se na tom pódiu cítí jako ryba ve vodě," snažila se zachránit trapas Bartošová. No, ale nepodařilo se...

Takže, Iveto, příště pusinku na zámeček!