Kolem desáté hodiny vyšel z domu. Chtěl jít ke kolejím. Nevydal se však normálně po chodníku, ale vzal to zkratkou přes soukromý pozemek, kterou zcela jistě nešel poprvé. Musel dobře vědět, že je na pozemku, kde nemá co dělat. Co ho překvapilo, nebyl plot, který dělí pozemek od kolejí, ale křik vlastníků pozemku, které nezvyklý ruch na jejich zahradě pochopitelně rozčílil.

Video
Video se připravuje ...

Rychtář o svém nočním odchodu na místo sebevraždy! Tomáš Polák, Tomáš Sovinský

Rychtář se synem a doprovázený kamarádem Standou hbitě plot přeskočili a ocitli se jen pár metrů od kolejí. Jen kousek od místa, kde Iveta ukončila svůj život. Tam však byla policie, která na něj začala křičet, co tam dělá. Policisté okamžitě zamířili za Rychtářem a z kolejiště, kudy mezitím projely dva vlaky, ho vyvedli.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: 7 pochybností o sebevraždě Bartošové! Fakta a detaily! Blesk TV

Opilý odešel z Ivetina domu

Rychtář se zastavil u kolejí u místa, kde hoří svíčky. Pak podpírán synem Janem a Standou odešel domů. To však nebyl konec jeho včerejší noční pouti. Podle informace reportérů přímo z Uhříněvse asi kolem jedné v noci Rychtář notně pod parou odešel z Ivetina domu v doprovodu jiného kamaráda.

Když ráno vyšel z domu, novinářům tvrdil, že v noci nikde nebyl. Na otázku, jak se cítí, řekl, že to nebude vůbec komentovat. "Jak se asi cítí muž, který leží sám v posteli, v níž ještě před pár dny vedle něj ležela žena, kterou jste miloval," nechal se slyšet Rychtář.

Ten mimo jiné včera prohlásil, že se hodlá přestěhovat do svého domu v Říčanech, kde po rozvodu zůstala bydlet jeho exmanželka Darina Nová.

Rychtář se totiž nechal slyšet, že v domě po Ivetě, který odkázala Arturovi, rozhodně nechce zůstat a chce se vrátit právě k Darině. Asi nějak zrovna pozapomněl, že s Darinou se poslední měsíce téměř permanentně soudil. Jestli ho Darina, která se v minulosti prý také chtěla zabít skokem ze střechy jejich domu, vezme na milost jen pár dnů poté, co se mu zabila jeho Iveta, teprve uvidíme.