Rychtář je vrah! Vypadni od suď, ty lstivý vrahu! Stálo na plakátu, který Macura napsal na velký arch balicího papíru se svatebním motivem a vylepil ho na vrata vily Ivety Bartošové v Uhříněvsi. Jakmile to zjistil Rychtář, který zrovna přicházel k domu, plakát strhnul a vrhl se na Macuru.

"Koho jsem zabil, řekni mi, koho jsem zabil," křičel za Macurou Rychtář, kterému pak ruply nervy a chňapnul po něm. "Ani v době smutku si nedáš pokoj."

"Co na mě šaháš, ty vrahu! Ty špíno! Já vím, co mi ona říkala o tobě. Že neví, jak se tě má zbavit!" řval Macura.

Josefu Rychtářovi v běsnění nezabránili ani přítomní fotografové a štáby. „Macura sem přijel vylepit plakát se sdělením, že Rychtář je vrah. To ho rozlítilo tak, že vyběhl, strhl plakát a pustil se do Macury pěstmi. Řval u toho, že ho zabije,“ popsal Blesku událost očitý svědek, který právě přišel položit květinu na pietní místo před Ivetiným domem.

Podle něj Macura Rychtáře k agresi vyprovokoval, ten se ale k ostrému slovu a ranám pěstmi nenechal dlouho přemlouvat. Přítomní svědci dokonce museli oba běsnící muže od sebe odtrhnout. Do rvačky se připletla i Macurova nová přítelkyně Vlaďka Šuleková.

Podívejte se na videa:

Video
Video se připravuje ...

Josef Rychtář napadnul Zdeňka Macuru redakce Blesk.cz

Video
Video se připravuje ...

Pietní rvačka Rychtáře s Macurou: Zasahovala i milenka! redakce Blesk.cz

Rychtář: Zabiju ho na místě! Nemám co ztratit!

"To není, že bychom se poprali. Já jsem ho upozornil na to, že jestli se u tohoto domu objeví druhý den po této tragédie a bude tady vylepovat takovéto plakáty, tak klidně zveřejněte, že ho zabiju na místě. Jak ho chytím ještě jednou. Nemám co ztratit. Nejdražší, co jsem měl, jsem ztratil včera," řekl Rychtář, který se sice snažil mírnit, nechutným konflikem s Macurou však jeden stejně jako druhý zneuctili památku Ivety Bartošové, která včera zemřela.