Postava Roberta v podání Vuka Čelebiće byla zápornou od samého začátku. Ze své manželky Adriany, kterou ztvárňuje Šárka Vaculíková (31), tahal peníze pro svůj byznys. Jakmile se jeho tajné plány odhalily, vybral deset milionů korun a rychle odjel za hranice. To se mu stalo osudným a při nehodě, která se odehrála mimo kamery, zemřel. Fanoušci Ulice jsou z toho znepokojení a pro Roberta, kterého neměli zrovna v oblibě, by si přáli jiný osud.

VIDEO: Tajemství smrti v Ulici prozrazeno. Podívejte se na poslední scénu postavy na odpis!

Video
Video se připravuje ...

Tajemství smrti v Ulici prozrazeno. Podívejte se na poslední scénu postavy na odpis! TV Nova

„To je snad nejhorší ukončení, co v Ulici pamatuju. Celou dobu se těšíme, jak mu to Adriana a Světlana a ostatní spočítají a oni to takhle utnou,“ stěžuje si na sociální síti jedna z rozhořčených fanynek seriálu Ulice. S tímto názorem souhlasí více než 200 lidí na Facebooku.

VIDEO: Takhle Adriana zjistila, že Robert zemřel.

Video
Video se připravuje ...

Adriana zjistí, že Robert zemřel. Nova tv

„Myslím, že by si zasloužil, aby dostal pořádně přes prsty, než rovnou smrt,“ dodává další. I s tímto názorem se většina fanoušků ztotožňuje. Dále se také pozastavují nad tím, jak je možné, že během chvilky vybral 10 milionů korun a odjel. „Pochybuju, že by šlo vybrat/přeposlat 10 milionů korun tak rychle,“ sděluje jeden věrný divák. K němu se přidává další. „Taky se mi to nezdá. Já jednou přeposílala z účtu na účet ve stejné bance asi 50 tisíc a trvalo to celý den,“ stěžuje si fanynka seriálu. Vdova Adriana teď má na krku dluhy, ze kterých se bude muset dostat. 

Fotogalerie
36 fotografií