Gábina, která měla při pohledu na nepořádek pod dětskou postelí náběh na infarkt, se podle Pavla, který celou Výměnu prožil po svém (spánkem, pitím káviček a kouřením cigaretek), dokázala i hezky rozpovídat o sobě, své, životě s manželem Honzou a dcerou Julií v České Třebové.

Která z žen vám byla ve Výměně sympatičtější?
Celkem 8209 hlasujících

Podle serveru Nova.cz Gábina Pavlovi jednoho večera, když spolu popíjeli, řekla, že byla nevěrná svému manželovi a že se dokonce živila nejstarším řemeslem. „Asi třetí den Výměny mi řekla, že jí manžel zahnul, takže mu to vrátila s kolegou z práce. Hned na to začala vyprávět o tom, jak vyrůstala v Ústí. V té době, když byli veksláci a když se jezdilo na E55, tak tam prý jezdila taky. To bylo předtím, než poznala svého manžela,“ popsal Nova.cz Pavel.

Video
Video se připravuje ...

Premiérová Výměna manželek: Tři práce, život bez prstů a nepořádek! TV Nova

To nicméně Gábinu pořádně nadzvedlo, vše popřela a začala vysvětlovat, jak že to vlastně bylo. „Když mi bylo asi sedmnáct, tak jsem měla kamarády. Ti mě jednou svezli do práce a povídali jsme si o tom, to víte, Ústí nad Labem, ale já tu nabídku odmítla,“ dušuje se Gábina, která také řekla, že nikdy za sex peníze nedostala.

Jak se zdá, Gábina s Pavlem k sobě ani po Výměně cestu nenašli.

Fotogalerie
11 fotografií