Kristina (26), Lukáš (27), syn Sebastian (3) a Žaneta (17) z Frýdku-Místku a Lucka (25), Bohuš (36) a dcery Eliška (1,5) a Vendulka (2). To byli hlavní aktéři středeční Výměny manželek.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: „Jsi špína a nevíš, co je čistota“! TV Nova

Kristina s Lucií se na deset dní vyměnily a opravdu to stálo za to. Romka Kristina byla v šoku z nepořádku, který si Lucie doma pěstuje, a to bylo také častým důvodem hádek. 

„V kuchyni není digestoř, takže mastnota se chytá na nádobí na poličkách. Děti navíc občas hodí špinavou lžičku mezi čisté nádobí,“ řekla Lucie podle webu Tn.cz s tím, že pro ní úklid nejdůležitější. Svůj čas prý radši věnuje svým dětem a chvílím, které s nimi může strávit. Kristina ale měla pocit, že se Lucka dětem věnuje málo, neuklízí a nevaří.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Deset dní na chatě plné mastnoty a prachu! TV Nova

Výměna Lucii ale v tomto směru napravila. Začala víc uklízet a také se víc věnovat rodině. Za to mohla také autonehoda, která se stala manželovi Bohušovi, který skončil s proraženou lebkou v nemocnici. Lucii autonehoda změnila náhled na život. Uvědomila si, že jeden den tady Bohuš může být, ale ten další už třeba ne.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Těžká autonehoda a hospitalizace v nemocnici! TV Nova

Od natáčení se řady rodin rozšířily. Lucie s Bohušem si pořídili pejska a Kristina je v šestém měsíci těhotenství.

Fotogalerie
11 fotografií