Karel Šíp (71) se rozhodl svou silvestrovskou Všechnopárty pojmout jako výběr toho nejlepšího z letošního roku i let minulých. To ovšem proloží několika speciálními bonbonky!

Pár účinkujícím zavolal a sezval je už 5. prosince na Kavčí hory do studia, aby s nimi režisér Viktor Polesný (68) mohl natočit silvestrovské překvápko.

A tak 41násobný Slavík Karel Gott s pivem a harmonikou zapěje hymnu všech štamgastů Mým domovem ztichlá je putyka o tom, že jeho „štěstím je sklenice plná“. Ke slavné hašlerovce si nechal ušít i parádní oblek à la 30. léta, kdy frčely kalhoty s proužky. 

Dalším překvápkem bude duet Sladké hlouposti, který si Šíp střihne s Věrou Špinarovou (65). „Už všechny lampy v parku svítí, marná sláva, za chvilenku půjdeme spát,“ zapějí si, a opráší tak legendární song Franka Sinatry (†82), který zpíval se svou dcerou Nancy (76).

A do třetice všeho dobrého se Šíp také vrátí do 80. let a s Jaroslavem Uhlířem (71) a Petrou Janů (64) vytvoří opět »italské« trio Triky a pověry a zazpívají roky prověřené předělávky Ó, ženy, ženy, Ty, jámo nebo Ital nezná ten zázrak.

Fotogalerie
16 fotografií