První partnerka Čestmíra Mázla zemřela hned na začátku seriálu. Alena Štréblová alias Marcela podlehla rakovině. Druhou partnerkou byla Daniela Šinkorová alias doktorka Gita Petrová, která na služební cestě padla do spárů neonacistů, kteří ji sprovodili ze světa, a zatím poslední mrtvou partnerkou byla Markéta Plánková alias doktorka Magda Mázlová. Ta zemřela na chřipku a slabé srdce.

„Když produkce osloví nějakou herečku, hned se bojí, že bude hrát mou ženu. Říkají mi Černý vdovec,“ uvedl Rychlý. Herečky s ním totiž nechtějí moc hrát, protože by si je mohla rychle najít smrt. A ani Míša Badinková, která je novou Mázlovou láskou, nebyla výjimkou. Zpočátku se bála, aby jí scenaristé v budoucnu nevystrojili seriálový pohřeb. „Míša měla strach, aby nedopadla jako její předchůdkyně. Ale natáčení s Petrem pro ni bylo velmi příjemné,“ prozradil deníku Aha! zdroj z natáčení seriálu.

Uvidíme tedy, jak to dvojici společně půjde, a budeme doufat, že Čestmír Mázl konečně najde opravdové štěstí vedle ženy, která mu jen tak nezemře.

Fotogalerie
15 fotografií