Hned jak Láďa Hruška přišel a sedl si na sedačku ke stolu, kde už na něj čekal moderátor Leoš Mareš, začaly na jeho adresu přistávat z Leošových úst podivné vtípky. Ty však dokázal kuchtík a kutil přejít s ledovým klidem, dokud nedošlo na skauty.

„Skauting má deset definic. První z nich je čestný, pravdomluvný, spořivý, no a tak,“ začal velmi příjemně Hruška. A to byla chvíle pro smeč Leoše Mareše„Skaut je dítě oblečené jako debil, pod vedením debila oblečeného jako dítě," prohlásil Mareš a sám se svému vtípku smál. Hruška jeho radost ale nesdílel, stejně jako následně diváci na sociální síti.

Leoš Mareš tentokrát přestřelil.
Autor: Facebook

„Tady se tomuhle smějete? Tak to vám tleskám teda,“ reagoval dost nechápavě Hruška. „Tohle je docela debilní vtip a myslím, že teď jsi urazil na milion skautů v této republice. Vážně,“ dodal. Když se Mareš pokusil o aktualizaci „vtipu“, kde nahradil slovo debil za kretén, to už bylo příliš i na kliďase Hrušku. A začala slovní přestřelka. Koneckonců, podívejte se na video a udělejte si o kvalitě zábavy z úst Leoše Mareše vlastní obrázek.

Mimochodem, na světě je 40 milionů skautů, v České republice to je 53 028 lidí (hlavně dětí). Skautem byli například: Tomáš Hanák, Jiří Menzel, režisér Václav Vorlíček, Václav Marhoul, Václav Havel, Theodor Pištěk nebo Július Satinský. Ze zahraničních osobností můžeme zmínit třeba bývalého britského premiéra Tonyho Blaira.

Mimochodem, Prima záhy inkriminovanou scénu stáhla ze svého internetového vysílání a moderátora si prý povolala na kobereček.

Video
Video se připravuje ...

Mareš show FTV Prima

Fotogalerie
7 fotografií