Byl to opět večer plný nervozity, ladných pohybů, překvapivých výkonů a dokonce i rekordně vysokého hodnocení. To získala herečka Jitka Schneiderová, která se svým tanečním partnerem Markem Dědíkem oslnila porotu svým výkonem.

Kdo ale neoslnil televizní diváky byla zpěvačka Leona Machálková. Ta se sice snažila jak mohla, ale bohužel počet hlasů ji a jejího kolegu, tanečníka Michala Necpála, do dalšího kola neposlal. A bylo vidět, že zklamání je u obou veliké. A u Necpála možná o kousek větší. „Doufám, že si spolu ještě zatančíme, ale už ne tady,“ uvedla smutná Machálková.

V závěru se rozhodovalo mezi Machálkovou s Necpálem a zpěvákem Radkem Bangou a jeho partnerkou Terezou Bufkovou. A byly to nervy. Banga totiž jejich choreografii trochu pokazil, proto také přišlo nízké ohodnocení porotou. A zpěvák byl z toho hodně nešťastný. Nakonec to však pro něj a jeho taneční partnerku dopadlo dobře.

Tanečníci také předvedli hromadné vystoupení, kdy tancovali ve dvou skupinách na hit Thriller od Michaela Jacksona v zombie kostýmech. A všichni soutěžící se při něm náležitě bavili. Nakonec si ale body navíc odnesl tým Lukáše Pavláska, Jitky Schneiderové a Marušky Doležalové.

Ačkoliv je to neuvěřitelné a možná i těžko pochopitelné, v soutěži se opět udržel komik Lukáš Tydýt Pavlásek, který dostal ze všech soutěžících nejméně bodů. To ale evidentně divákům vůbec nevadilo. Přesto ho poslali v soutěži dál. A tak se máme zase na co těšit v příštích kolech.

Fotogalerie
7 fotografií