S napětím očekávaný příchod Thomase Kruchiny do vily VyVolených je tady! Obešel se ale bez větších excesů, největším překvapením byl asi afektovaný gay Vladko.

Naopak další rána pátečního večera přišla pro homofobního goriláka Thomase, který se po odchodu své oblíbené Zdeňky musí vyrovnat s další „křivdou“. „Bože, on je gay! Poslali nám sem dalšího...," hlesl. Na víc se nezmohl a nejspíš pokračuje v usilovném pláči do polštáře.

Hvězdný reportér Blesku si se všemi podal pravici, pozdravil se a během chvilky se otrkal. Mohla tak začít živelná diskuze, vysvětlování pravidel a tamních vztahů. Všichni, kromě domácího Thomase, jsou z příchodu nového člověka do vily nadšeni.

Nadšený Vladko

Vladko předčil očekávání a nevzteká se jako afektovaná holčička, naopak je za nový přírůstek rád. A jak se zdá, padl mu Thomas do oka. „To je dárek pro mě?“ ptá se nahlas u stolu, kde všichni společně popíjí a pokuřují.

Uplakaný Thomas

Zatímco ostatní se baví a intimně se sbližují s jejich novým spolubydlícím, plešatý Thomas nasadil kapuci a pláče na terase. Zřejmě, aby vzbudil u ostatních lítost. Věnuje se mu ale jenom Romana, která ho přesvědčuje o mužnosti a dalších věcech, které uplakanému chlapovi zvednou ego.

Video
Video se připravuje ...

Soutěžící v šoku! Thomas Kruchina dorazil do vily Jan Jedlička, Karolina Hošek

Hejno žraloků

Thomas se sice nezdá, ale ve svém kufru, který jediný si směl pro časově zatím nijak neohraničenou cestu do Vily naplnit, ukrývá hejno žraloků. Soutěžící se ale nemusí bát o své životy, jde totiž o žraloky, kteří zdobí reportérovo spodní prádlo! 

První v historii

Práce hvězdného reportéra vyžaduje být všude, kde se něco děje. A protože právě teď hýbe Českem reality show, neohrožený Thomas se rozhodl nastěhovat do Vily VyVolených!

Před vstupem do Vily odtajnil Thomas obsah kufříku
Autor: Blesk – Mária Rušinová

„Kdybych si mohl vzít s sebou jen jednu věc, tak by to byl určitě zubní kartáček. Bez toho se opravdu neobejdu. Hned po něm následuje kaviárový krém, protože mám strašně suchou pleť, a fén na vlasy,“ svěřil se při vstupu do Vily Thomas, který je historicky prvním novinářem v reality show. Takže se můžete těšit na jeho reportáže, ve kterých odhalí, jací jsou VyVolení doopravdy.

Video
Video se připravuje ...

Thomas hodnotí VyVolené: Eva je transvestita a lesby mě nemají rády! Jan Jedlička, Karolína Hošek

Co  Thomas nesmí

  • Mluvit o ničem, co se od startu soutěže stalo venku
  • Nesmí informovat o oblíbenosti u diváků 
  • Nesmí jim sdělovat výsledky z Duelů
  • Nesmí předávat soutěžícím žádné vzkazy
  • Nesmí mít hodinky, mobil ani žádný jiný komunikátor či elektroniku
  • Musí dodržovat pravidla pro soutěžící (např. nesmí nikoho fyzicky napadnout apod.)

Fotogalerie
4 fotografie