Pořádná studená sprcha čekala dnes ráno na soutěžícího Thomase. Dluhy a nesplacené závazky ho dohnaly až do vily VyVolených. 18 exekucí na krku a 3 miliony dluhů. To je vizitka namachrovaného Thomase, na kterou právě teď, zdá se, dojel.

Věřitelům došla trpělivost a udali ho policii. Ta si pro něj přišla rovnou do vily. Nejdřív Thomase dva uniformovaní policisté poslali pro občanku, aby jim potvrdil svou totožnost, a poté ho vyzvali, aby šel s nimi.

Drsňák Thomas tento šok jen stěží vydýchával. Když si šel pro věci do svého pokoje, bylo slyšet jak zhluboka oddechuje a snaží se uklidnit. Než vyšel z vily, dával si pěkně načas! Musel ze převléct z tepláků, které mu však možná brzo hrozí. Džíny vybíral pěkně dlouho. Když všechny očichal, jestli mu náhodou nezavánějí, konečně se převlékl a následoval pokorně policisty.

Zdenička měla předtuchu

Zatímco Thomas se nemohl z šoku vzpamatovat, jeho VyVylená Zdenička vypadala docela klidně. Tušila to dopředu? „Mě se to dnes v noci zdálo snad desetkrát! O policii a policejním autě,“ reagovala na Thomasovu návštěvu Zdeňka. Šlo ale opravdu o předtuchu, nebo si toho ti dva pod peřinou mimo dosah mikrofonů a kamer prozradili ještě mnohem víc?

Dluhy neplatil, nic neřešil

Podle Thomasovy bývalé přítelkyně je Thomas typ, který od problémů, než aby je řešil, spíš utíká. S nezaplacenými dluhy se klidně vydal do soutěže. Možná že si plánoval, že výhrou všechno zalepí.

„Měl herny, bary, diskotéky a všechno to naskákalo. Dluhy se na sebe nabalily,“ svěřila se o dluzích jeho expřítelkyně Sabina, která sama za něho zaplatila 50 000 korun.

„Dotyčný podle Centrální evidence exekucí čelí aktuálně osmnácti exekucím. Celková dlužná částka činí jen na jistinách, tedy bez úroků a nákladů na řízení, asi tři miliony korun,“ řekla Blesku tisková mluvčí Exekutorské komory Petra Báčová

Spadla klec

„Produkci oslovila Kriminální policie České republiky, aby jí bylo umožněno Thomase Castella odvézt na služebnu za účelem podání vysvětlení k podezření, a ta jim samozřejmě vyhověla,“ komentoval dění ve vile tiskový mluvčí Primy David Vaníček.

Policie Thomase odvezla zatím jen na služebnu na výslech, to ale neznamená, že jeho problémy se zákonem končí! Největší radost udělal svalovcův odchod Vladkovi. Ostatní vše sledovali s nevěřícnými pohledy: „To je tedy frajer,“ kroutila hlavou znechuceně Pavlína, „hlavně, že mi nadává do leseb!“

Fotogalerie
4 fotografie