S Thomasovými financemi je to zlé. „Dotyčný podle Centrální evidence exekucí čelí aktuálně osmnácti exekucím. Celková dlužná částka činí jen na jistinách, tedy bez úroků a nákladů na řízení, asi tři miliony korun,“ řekla Blesku tisková mluvčí Exekutorské komory Petra Báčová.

Pár bezdomovců

A totéž potvrzuje i Thomasova expartnerka Sabina. „Měl herny, bary, diskotéky a všechno to naskákalo. Dluhy se na sebe nabalily,“ svěřila se o dluzích Sabina, která sama za něho zaplatila 50 000 korun. I přesto, že se s ním rozešla kvůli jeho pletkám s Vyvolenou Zdeničkou.

„Zaplatila jsem dlužnou částku za elektriku v domě, kde jsme spolu bydleli,“ řekla Sabina s tím, že dům Thomasovi kvůli dluhům sebrali. „Už za něj nezaplatím ani korunu! Může bydlet se Zdeničkou v autě,“ dodává rezolutně v narážce na neutěšenou životní situaci jeho nové lásky, kterou rodiče vypráskali z domova.

Nic neřešil

Protože Thomas své dluhy před vstupem do Vily neřešil, byla nařízena dražba na jeho nemovitosti. Mezi ně patří i dům na Náchodsku, na kterém má podíl.

Fotogalerie
7 fotografií