Její život prý nejvíc ovlivnilo, když se jí narodilo dítě a zůstala na vše sama jen s podporou rodiny. Zvrátit nepříznivý osud se pokusila v televizi. Vystupovala již v reality show Hledá se táta a máma, kterou vysílala konkurenční TV Prima. Pak se přihlásila do "novácké" Farmy. Ani v jednom případě jí to však nevyšlo, nevyhrála.

Soutěžící, povoláním barmanka a servírka, a také svobodná matka Jana Stránská (26) na Farmě skončila, napsala dopis na rozloučenou, určila nového farmáře týdne a vydala se domů za svým synem (4).

Odchod Jany se neobešel v poklidu. Vzkázala soutěžícím, že si hřejí na prsou hada. Na mysli měla Libuši, která sice všem vaří, ale zároveň také pěkně leze na nervy.

Hádka o jídlo: Vařit umí jen Libuše?

"Na nás jede přes jídlo, od začátku, je to daný, nechává si takové to svoje know-how pro sebe," řekla současná farmářka týdne Šárka, která tak vládne Farmě. I ostatní do Libuše rýpají, aby je naučila vařit. A naznačují, že to jediné od ní potřebují, aby jí pak mohli vyhodit.

"Radši si našli oběť, abych jim tam dělala služku a ještě na mě začali řvát. To si jako podělali, ať si vaří sami!" řekla rozčílená Libuše, jejíž příjmení zní příznačně - Vostrá. Dodrží své slovo a nebo se provaří až do finále soutěže? Zatím to vypadá, že je první na odstřel.

Jenže jak to vypadá, stačí chvilka nepozornosti, a může být vše jinak. Mladý farmář Jirka může doplatit na svou chybu - příliš se nevyznamenal, když mu utekla ustájená mula.