Poslední díl reality show Farmář hledá ženu se natáčel půl roku poté, co spolu farmář a jeho vyvolená strávili romantický víkend. Jak to bylo dál s panicem Jirkou a Simonou? "Nic tak krásného jsem nezažil, jako vztah s ní! Jak je to intentzivní, při té zamilovanosti... " začal Jirka vyprávět a znělo to jako pohádka.

Rozpaky u přivítání

Jenže pak už to tak růžové nebylo. "Máme dost vážné komunikační problémy," sdělil opatrně Jirka o samotě moderátorce pořadu Laďce Něrgešové. Ta chtěla vědět, jak to cítí Simona, a pozvala ji k nim. A z Jirky najednou vypadlo, že se od romantického víkendu se Simonou neviděli!

"Ahoj, tak mě tady máš v celé své kráse," přivítala s úsměvem Simona Jirku přesně jako tehdy, když přijela za ním na farmu. Jenže panic zrozpačitěl a nedal jí ani pusu. Podal jí jen ruku. Simona zůstala v šoku.

Ani pokračování schůzky nebylo ve znamení míru. Simona chtěla, aby se za ní Jirka přistěhoval, farmář se vykrucoval. "Takže přijedeš a začneš se mnou žít, nebo ne?" ptala se dokola Simona. "Zkusím to..." opakoval zmateně farmář.

"Tak až přijedeš do Pardubic, dej mi vědět," řekla se slzami v očích Simona. Bylo na ní vidět, že přestala doufat v to, že tahle láska bude mít šťastný konec.

Jak to dopadlo s ostatními farmáři? Trvá jejich láska, nebo jsou zase na všechno sami? To se dozvíte v pondělí ve 21.20 na Prima FTV.

Fotogalerie
18 fotografií