Na Reginu Holáskovou, která se svlékala ve vile, tančila u tyče, malovala obrazy a ráda se hádala, asi nikdo ještě nezapomněl. Hvězda první reality show TV Prima si po skončení radovánek v uzavřené vile ale prošla očistcem. Po tříměsíční známosti otěhotněla, pak byla obviněna ze stalkingu (pronásledování) otce své dcery. Následně, na jeho udání, jí dítě zabavila sociálka a ona se vrátila k původní profesi striptérky v baru.

Isis Paolu odebraly úřady Regině poté, co se o ni přestala starat a nechala ji napospas osudu. Od té doby žije u prarodičů a Holásková se dále živí jako striptérka. I kvůli tomu je často v zahraničí. „Chápu, že podle fotek to může vypadat skvěle, ale vězte, že ten, kdo Isis vychovává a stará se o ni, jsme my,“ sdělil Blesku rozhořčený Jan Tesař, otec Pavla Tesaře, otce dítěte.

Holásková žije na chatě u Brněnské přehrady, do které není zavedena ani voda, ani elektřina. „Má exekuci i na tu chatu,“ prozradila Ludmila Tesařová, která s manželem vnučku vychovává. „Kdykoli si od nás dceru bere, dostává ji s plným servisem. Přitom nám dluží i na alimentech,“ rozčilují se Tesařovi, v jejichž péči holčička vyrůstá. Výstřední hvězda první reality show si ale žádné potíže nepřipouští a stále věří, že jednou dostane dceru zpátky do péče. „Je strašně chytrá a o hlavu větší než kluci v jejím věku, ale já byla taky obr,“ chlubí se dcerou Regina na Facebooku.

Fotogalerie
1 fotografie