Už během obřadu si řada diváků všimla zvláštního výrazu chlapečka, který pomáhal nevěstě Meghan Markle nést její dlouhý závoj. Některým se podařilo momentku i zachytit a okomentovat na sociálních sítích. „Ten kluk se tváří stejně jako já, když vidím Meghan,“ napsal jeden z nich. „Vypadá docela natěšeně,“ komentoval kdosi.

Chlapečkem, který se stal díky bezzubému úsměvu od ucha k uchu rázem hvězdou internetu, byl sedmiletý Brian. On i jeho dvojče John měli velmi důležitý úkol, jelikož v kostele kráčeli přímo za nevěstou a nesli její závoj. Jedná se přitom o děti Meghaniny kamarádky Jessicy Mulroney (38) a jejího muže Bena (42), který je moderátorem jednoho kanadského pořadu.

V něm také nyní prozradil, proč se jeho syn vlastně tak zubil. „Ptal jsem se ho a on mi řekl, že ještě nikdy předtím neslyšel hrát trumpetu,“ smál se muž a doplnil, že se Brian křenil asi i díky kouzelné atmosféře svatby. „Myslím, že prostě vešel a viděl všechny ty lidi a květiny tam. Nic z toho tam během zkoušek nebylo,“ dodal Mulroney.

Vzhledem k tomu, že malých dětí bylo na svatbě poměrně dost, nebyl klučina jediný, kdo se šklebil. Dokonce i princezna Charlotte (3) při příjezdu vyplázla na novináře jazýček. Fotograf oficiálních svatebních fotografií Alexi Lubomirski dokonce přiznal, že během focení společných snímků novomanželů s družičkami a mládenci musel děti podplácet sladkostmi, aby byly hodné a vydržely chvíli na místě.

VIDEO: Princ Harry si vzal svou Meghan! Takový byl jejich první manželský polibek!

Video
Video se připravuje ...

Už jsou svoji: Princ Harry si vzal svou Meghan! Takový byl jejich první manželský polibek! Redakce Blesk, Reuters

 

Fotogalerie
103 fotografií