Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Největší skandály prince Harryho: Pletky s dominou, mejdany a uniforma fašisty!

/
  • Největší skandály prince Harryho: Pletky s dominou, mejdany a uniforma fašisty!
    16. května 2018 ● 13:16

    Princ Harry (33) má těsně před svatbou s Meghan Markle (36), ale žádnou velkou rozlučku se svobodou zřejmě nechystá. Své bouřlivé období, kdy ho zajímalo hlavně víno, ženy a zpěv, už má totiž za sebou. Připomeňte si jeho největší skandály!

  • 1.

    Mladý Hitler

    V necelých jednadvaceti letech dělá člověk blbosti a Harry nebyl výjimkou. V roce 2005 se v britském The Sun objevila fotografie z maškarního večírku, kam princ dorazil v kostýmu nacistického polního maršála Erwina Rommela, tedy v uniformě včetně hákového kříže na pravé ruce.

    Navíc byl vyfocen se sklenkou whisky v jedné ruce a s cigaretou v druhé. Propukl tím mezinárodní diplomatický skandál a noviny plnily titulky, podle nichž je Harry nacista či dokonce mladý Hitler.

    Sám mladík se musel tehdy hodně omlouvat a kát před světem. „Je mi líto, pokud jsem tím někoho urazil nebo uvedl do rozpaků. Byl to špatně zvolený kostým a já se omlouvám,“ nechal se tehdy slyšet.

    Jeho fotky plnily noviny.
    Autor: Profimedia.cz

  • 2.

    Šňupání vodky

    Druhorozený syn prince Charlese (69) a zesnulé princezny Diany (†36) se pořádně vybarvil také v listopadu 2006, když se pustil do smrtelně nebezpečné hry. Na party s kamarády zkoušel šňupat vodku, což může člověka na místě i zabít. Navíc se přitom nechal natočit a video se téměř o rok později dostalo na veřejnost a pořádně zdvihlo ze židle nejen jeho babičku, královnu Alžbětu II. (92), ale i veřejnost.

    Už jen proto, že klukovinu tehdy dvaadvacetiletý Harry provedl během služby s vojenským plukem v Namibii. Mnohým představitelům armády se jeho chování nezdálo vhodné pro budoucího důstojníka.

    SLEDUJTE ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY I MÓDNÍ POLICIÍ! V SOBOTU OD 11 HODIN NA BLESK.CZ

    Princ Harry šňupal vodku.
    Autor: reprofoto Youtube

    Princ Harry šňupal vodku.
    Autor: reprofoto Youtube

  • 3.

    Rasista, nebo jen vtipálek?

    Harry se přesto kariéry v armádě nevzdal a v letech 2007–2008 odjel i přes nesouhlas rodiny na misi do Afghánistánu. Jenže se o tom dozvěděla média a způsobilo to poprask, takže musel být po 77 dnech odvolán. V roce 2008 se pak provalila nahrávka, kde se Harry »blýskl« poněkud kontroverzním výrokem, kvůli kterému byl považován za rasistu.

    O svém spolubojovníkovi totiž řekl: „Á, tady náš kámoš pakoš… Ahmed.“ I když se asi jednalo jen o přátelské rýpání, pakoš je ve skutečnosti označení pro přistěhovalce z Pákistánu či dokonce muslimského zajatce. Princ se hájil, že to neřekl ve zlé vůli a že nechtěl nikoho urazit. Přesto se za to omluvil.

    Princ Harry pronesl rasistickou poznámku.
    Autor: reprofoto Youtube
     

  • 4.

    Mejdany a chlast

    Harry byl hned několikrát nachytán během pařby. Jednou se například vypotácel z nočního klubu a dostal se do rvačky s jedním z fotografů, kteří ho obklíčili. Podobný incident se o pár let později opakoval, jen s tím rozdílem, že zrzek tentokrát na fotografa údajně jen upadl. Jiný jeho opilý taneček pak skončil zase pádem do bazénu.

    Harry pařil i v mokré košili.
    Autor: Profimedia.cz

     

  • 5.

    Nahá pařba ve Vegas

    V srpnu 2012 se Harrymu jeden obzvlášť bujarý večírek asi vymkl z rukou. Asi měl dojem, že co se stane ve Vegas, zůstane ve Vegas. Nejenže tam v jednom kuse pil a bavil se, ale dokonce skončil nahý v objetí s blonďatou slečnou.

    Snímky z Las Vegas pak obletěly svět, který tak mohl vidět prince v celé jeho kráse. Ještě že svůj největší klenot si zakrýval rukama. I tak byla ale královská rodina na prášky a královna dokonce zakazovala fotky zveřejňovat, i když nakonec marně. Dokonce pak vznikla i řada parodií. Shodou okolností byl krátce nato Harry vyslán na další misi do Afghánistánu, i když mluvčí paláce tvrdil, že to nemá souvislost.

    Snímek prince Harryho z hotelové party
    Autor: INT, Archiv Blesku

  • 6.

    Domina a vibrátor s podobiznou Harryho

    Posléze se navíc ozvala také blondýnka z fotek z Las Vegas. Američanka Carrie Reichert tvrdila, že s Harrym prožila i intimní chvilky. „Svléknul mě do bikin. Pak jsme se líbali asi 15 až 20 minut. Řekl mi, že jsem úžasná a skvělá. To bylo od něj sladké,“ líčila tehdy žena, kterou ale princ zapřel a tvrdil, že ji nikdy neviděl a na party nezval. Nakonec se z ní navíc vyklubala i domina a kriminálnice, která prodává falešné šeky. 

    V roce 2016 se ale rozhodla pro změnu kariéry a znovu přiživila někdejší slávu. Tvrdila, že s princem spala a navíc začala prodávat vlastní set sexuálních pomůcek (sexy spodní prádélko, malý kožený bičík černé barvy, ozdobná korunka i pouta) včetně vibrátoru s podobiznou Harryho.

    Set sexuálních pomůcek s názvem Princ a já zdobí podobizna prince Harryho.
    Autor: profimedia.cz
    Domina Carrie Reichert alias Carrie Royale se svými produkty
    Autor: profimedia.cz
     

  • 7.

    Tvář gay baru

    V roce 2013 se Harry vrátil z Afghánistánu a skončil v armádě. I když se zdálo, že se uklidnil, jedna aféra ho přece jen čekala. Jeden gay bar v Londýně si ho totiž zvolil za »maskota« a použil jeho podobu do reklamy. Polonahý Harry tak lákal homosexuály za zábavou.

    Princ Harry má prostě smůlu. Londýnský gay bar ho použil pro svou reklamu.
    Autor: profimedia.cz

    VIDEO: Poslední dobou Harry působí spíše jako pohodář, který se nebojí vtipkovat na veřejnosti. Podívejte se, jak se popasoval s malou holčičkou, která mu kradla popcorn.

    Video
    Video se připravuje ...

    Princ Harry vtipkoval s drzou holčičkou, která mu ujídala popcorn. Jeho reakce byla dokonalá! hellogiggles.com

     

    Fotogalerie
    176 fotografií

Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy