Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Černé ovce královské rodiny: Ke striptérce či naháčovi Harrymu přibude pěstitel trávy a násilník!

/
  • Černé ovce královské rodiny: Ke striptérce či naháčovi Harrymu přibude pěstitel trávy a násilník!
    16. května 2018 ● 05:02

    Sňatkem prince Harryho (33) a Meghan Markle (36) se královská rodina opět o něco rozroste. Ovšem královna Alžběta II. (92) z některých nových příbuzných asi radostí skákat nebude, jelikož dělají jeden průšvih za druhým. Ovšem nic nového, černých ovcí už má její rodina sama o sobě dost.

  • 1.

    Thomas Markle a zaplacené fotky

    O největší rozruch se před svatbou své dcery Meghan postaral bývalý kameraman Thomas Markle (73). Ten si totiž nechal zaplatit horentní sumu za to, že ho paparazzi »náhodou« vyfotí během příprav na svatbu. Když se vše provalilo, začal se dceři omlouvat a dokonce vycouval i z účasti na svatbě. Vše vysvětloval tím, že prodělal infarkt a necítí se dobře.

    Otec Meghan Markle Tom Markle
    Autor: Profimedia.cz

  • 2.

    Kniha špíny Samanthy Markle

    Špatnou reklamu udělala Meghan také její nevlastní sestra Samantha (53), která je upoutána na invalidní vozík. Ta sice s mladší sestrou roky nemluví, ale pomlouvat do médií jí nedělá problém. Obvinila ji z toho, že otce přivedla na mizinu a odmítá mu pomoci a dokonce o Meghan napsala i dost nelichotivou knihu.

    Nevlastní sestra Meghan Markle Samantha
    Autor: profimedia.cz

  • 3.

    Bratr Thomas za katrem

    Ještě větší kvítko je ale další sourozenec Meghan Thomas Markle mladší (51). Ten napsal budoucímu švagrovi Harrymu dopis, aby si jeho sestru nebral. Pak se ale doprošoval toho, aby dostal na obřad pozvánku. Kromě toho je Thomas také častým návštěvníkem policejní stanice. V roce 2017 tam skončil hned dvakrát, nejprve za napadení partnerky Darlene Blunt a podruhé kvůli podání svědectví, když se do něj pro změnu pustila ona.

    Bratr budoucí manželky prince Harryho Thomas Markle
    Autor: Profimedia.cz

    Darlene Blount
    Autor: Profimedia.cz
     

  • 4.

    Synovec Tyler drogovým králem

    Thomasův syn a Meghanin synovec Tyler Dooley sice ve vězení není, ale kdyby svou »profesi« vykonával v Británii, okamžitě by tam putoval. S obchodním partnerem vlastní obří farmu, kde pěstují mariuanu a tu pak za velké peníze prodávají. Na počest známé tetičky dokonce Tyler plánoval vypěstovat speciální odrůdu trávy a pojmenovat ji po ní. 

    Synovec Meghan Markle Tyler Dooley vydělává pěstováním a prodejem marihuany.
    Autor: profimedia.cz

  • 5.

    Rozvod a erotické scény samotné Meghan

    Sama Meghan ale není zrovna neviňátko. Ještě o století dříve by jako manželka prince nepřicházela v úvahu. Nejenže je Američanka, ale má za sebou už jeden rozvod s filmovým producentem Trevoren Engelsonem (41). Navíc je herečka a v seriálu Suits (Kravaťáci) už měla velkou řádku erotických scén.

    Svatba Meghan Markle a Trevora Engelsona na Jamajce
    Autor: profimedia.cz

    Sexuální scéna Meghan Markle a Patricka J. Adamse v seriálu Kravaťáci
    Autor: profimedia.cz

  • 6.

    Naháč Harry

    Harrymu ale očividně nic z toho nevadí. Sám dobře ví, že nikdo není dokonalý, jelikož ani on v minulosti nebyl zrovna andílek. Naopak má za sebou řadu hříchů mládí – například se nechal vyfotit v uniformě SS, v Las Vegas řádil nahatý s blondýnkou, chtěl šňupat vodku. Zkrátka princ k pohledání!

    Harry se nechal zvěčnit nahý se slečnou, které to ve svlékací hře asi také nešlo.
    Autor: Reprofoto TMZ.com

    Skandál Prince Harryho, který si na večírek oblékl nacistickou uniformu.
    Autor: archiv Blesku, Profimedia

  • 7.

    Nezdárná Diana

    Za černou ovci královské rodiny byla jednu dobu považována také zesnulá Harryho matka, princezna Diana (†36). Věčně bojovala s královnou Alžbětou a ani po rozvodu s Charlesem (76) to neskončilo.

    VIDEO: Otevřená zpověď Williama, Kate a Harryho: O mateřství i smrti Diany

    Video
    Video se připravuje ...

    Otevřená zpověď Williama, Kate a Harryho: O mateřství i smrti Diany. Reuters

    Královské rodině totiž nebylo vhod, jak se Diana vyjadřovala do médií a jaké měla partnery. Filmový producent Dodi Al-Fayed jim byl trnem v oku zejména kvůli národnosti a muslimské víře. On i Diana ale nakonec v roce 1997 zemřeli při autonehodě v Paříži, když se marně snažili ujíždět před fotografy.

    Auto, ve kterém zemřela Diana.
    Autor: Profimedia
    Princezna Diana
    Autor: instagram.com

  • 8.

    Záletník Charles a rozvedená Camilla

    Královnu ostatně moc nepotěšil ani její syn Charles, který byl Dianě nevěrný s Camillou Parker Bowles (70), která byla sama vdaná za někoho jiného. O dva rozvody a Dianinu smrt později se znovu začala objevovat po jeho boku. Národ ji ale nikdy nepřijal natolik srdečně jako její předchůdkyni. Zatímco Dianu všichni milovali, Camillu si měřili nepříjemnými pohledy.

    3094211:full:true:true

    Výroční portrét Camilly a Charlese
    Autor: Mario Testino, Profi media.cz, Reuters

  • 9.

    Neteř u tyče

    Sňatkem s Camillou získal Charles také vazby na její rodinu a kvůli tomu se teď potýká s ostudou kvůli nevlastní neteři Emmě Parker Bowles (44), která se v rámci charitativního představení nechala nafotit v sexy pózách v černém korzetu a podvazcích, jako by snad byla striptérkou v kabaretu.

    Emma Parker Bowles předvádí sexy pózy.
    Autor: profimedia.cz

    Nevlastní neteř prince Charlese v kabaretním představení
    Autor: profimedia.cz

  • 10.

    Nevěry, sex s nezletilou a prostitutka Fergie

    Velký skandál v historii královské rodiny způsobila také teta Harryho Sarah Ferguson (58), známá jako Fergie. Její manželství s Charlesovovým bratrem Andrewem (58) skončilo poté, co byla vyfocena v náručí jiných mužů. Ani Andrew ale nebyl moc věrný a měl údajně aférky s pornohvězdou Koo Stark a hvězdou Playboye Angie Everhart.

    Rozvedli se po šesti letech a Fergie posléze zostudila rodinu, když kvůli svým obrovským dluhům prodávala kontakty na bývalého manžela. Dokonce byla několikrát nařčena z prostituce. Andrew byl na přelomu tisíciletí zase obviněn, že kamarádovi, milionáři Jeffreymu Epsteinovi, platil za sex s nezletilou.

    Sarah a Andrew
    Autor: profimedia.cz

  • 11.

    Prsa vévodkyně Kate

    Svatá není ani větev rodiny Harryho švagrové, vévodkyně Kate (36). Ona sama před svatbou pracovala jako modelka a předváděla i spodní prádlo. Po svatbě pak byla v roce 2012 vyfotografována, jak se promenáduje nahoře bez na dovolené v Provence, kterou trávila s manželem Williamem (35). Královská rodina tehdy zuřila a s fotografy se chtěla soudit.

    Na obálce bulvárního francouzského magazínu Closer se objevila vévodkyně Kate nahoře bez.
    Autor: Closer

  • 12.

    Kokainový strýček Gary

    Strýc Kate a mladší bratr její maminky Carole, potetovaný milionář Gary Goldsmith (52), taky nemá zrovna dobrou pověst. Britští reportéři ho odhalili, jak ve Španělsku kšeftuje s drogami. Údajně je také zapleten do organizované prostituce.

    Kvůli závislosti na kokainu se také v roce 2017 pohádal se svou manželkou Julie-Ann Goldsmith a dokonce ji napadl. Řval na ni, že je děv*a a udeřil ji silně do tváře levým loktem, až se z toho skácela na zem. Kvůli tomuto incidentu stanul i před soudem.

    Strýc vévodkyně Kate Middleton Gary Goldsmith
    Autor: profimedia.cz

  • 13.

    Sestřenka Kate se svléká za prachy

    Kate si zkrátka své příbuzné taky nemohla vybrat, a tak musí přihlížet tomu, že se její vzdálená sestřenice vystupující pod přezdívkou Katrina Darling (27) živí coby profesionální striptérka a ve své show bývá většinou oblečena jako královna nebo na molu vystupuje v kostýmu prasete. Není divu, že ani na svatbu sestřenky s princem nebylo tohle kvítko pozvané.

    Sestřenice vévodkyně Kate Katrina Darling je striptérka.
    Autor: profimedia.cz

    Sestřenice vévodkyně Kate Katrina Darling je striptérka.
    Autor: profimedia.cz

  • 14.

    Divoška Pippa

    Také mladší sestra Kate a její družička Pippa Middleton (34) má za sebou dost bouřlivou minulost. Na fotkách z nejrůznějších divokých mejdanů se ukázala mnohokrát, jednou například s lahví whiskey v ruce a oděná jen v minišatech z toaletního papíru. V roce 2006 zase na Ibize sundala horní díl plavek a odhalila tak svá ňadra.

    884164:full:true:true

    Loni se sice provdala za miliardáře Jamese Matthewse (42), s kterým čeká dítě, ovšem i teď se jí občas přihodí trapas. Nedávno ji totiž vyvedli z obchodu, do kterého přišla i se psy na vodítku.

    Pippa Middleton na snímcích z dovolené na Ibize v roce 2006
    Autor: profimedia.cz

  • 15.

    Švagr Pippy holdoval drogám i sexu

    Ani švagra Spencera (28) si asi Pippa za rámeček nedá. Proslavil se v reality show Made in Chelsie a prozradil na sebe, že o panictví přišel už ve 13 letech a měl pak kolem 1000 žen. Navíc ujížděl na drogách.

    Spencer Matthews
    Autor: Profimedia.cz

  • 16.

    Tchán obviněn ze znásilnění

    Pořádný skandál se provalil i na tchána Pippy Davida Matthewse (75). Milionář byl letos v březnu zadržen a vzat do vazby kvůli podezření ze znásilnění dvou nezletilých dívek. K těm mělo dojít mezi lety 1998 a 1999 v Paříži a St. Barts. On sám ale obvinění kategoricky odmítl.

    David Matthews na svatbě svého syna
    Autor: reprofoto youtube, archiv Blesku

    SLEDUJTE ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY I MÓDNÍ POLICIÍ! V SOBOTU OD 11 HODIN NA BLESK.CZ

    Fotogalerie
    141 fotografií

     

     

     

     

     

     

Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy