Velkou ostudu si utrhla sestra ze soukromé nemocnice Krále Edvarda VII., kam přivezli vévodkyni Kate s nevolností kvůli těhotenství. Když ji totiž zavolala moderátorka z rádia 2Day FM, která se představila jako královna Alžběta II., ochotně jí prozradila jak se budoucí maminka má a že je těhotná. Téměř celé Anglii byla pro smích.

Zabila se kvůli trapasu

V pátek ji ale nedaleko nemocnice našli mrtvou. Ačkoliv není vyšetřování u konce, podle předběžných informací sestra neunesla tíhu situace a spáchala sebevraždu. Vyšetřovatelé nevyšetřují cizí zavinění.

„Byla to skvělá sestra, kterou ostatní personál respektoval a měl rád,“ řekl zdroj z nemocnice. Podle některých informací nebyla sestra ta, která sdělila inkriminované informace o těhotenství australským moderátorům, ale ta, která jejich hovor pouze přepojila.

Vévodkyně smutní

„Policie byla v pátek 7. prosince kolem 9:25 přivolána k ženě, kterou nalezli v bezvědomí v bytě ve Waymouth Street. Příslušníci londýnské záchranky dorazili a prohlásili ženu za mrtvou. Smrt není v tuto chvíli brána jako podezřelá,“ sdělil mluvčí Scotland Yardu. Ke smutné zprávě se už vyjádřili i vévoda a vévodkyně z Camberidge. "V této smutné době jsou naše myšlenky a modlitby s rodinou, přáteli a kolegy Jacinthy."

Fotogalerie
10 fotografií