Faktem je, že spojení milého, půvabného a dosti naivního děvčete plus ženami obletovaného mladíka a navíc exotického fungovalo. Rozněžňovalo adolescentky, jejich matky i babičky. Skutečností je, že milostný vztah Bena Cristovao a Moniky Bagárová už od počátku provázely pochybnosti.

Řada lidí ze zákulisí showbyznysu tvrdila, že se pouze jedná o chytrý marketingový tah: Dva mladí půvabní lidé dokazují, že se sny mění ve skutečnost... Ona před rokem dělala reklamu na Dermacol, on na pánskou vůni Axe.

Občas se na nějaké party spolu objevili a občas se ve společenských rubrikách psalo, že on je jí značně nevěrný. Ben to vyvrátil a o to víc se ve společnosti k sobě měli. A o to víc se v kuloárech o Benovi začalo mluvit jako o gayovi. "Má to zapotřebí?" říkali leckteří.

Bez ohledu na to, jak se věci ve skutečnosti měly a mají, platí, že Ben a Monika už spolu jako hrdličky nevrkají. Ale mají se stále rádi, jak oba tvrdí a jistě spolu budou nadále spolupracovat. Takže ono se ve své podstatě vlastně nic zásadního nestalo…

Fotogalerie
8 fotografií