Pro retro znalce a klasiky

Televizní stanice ČT24 se na Silvestra poctivě připravila se silvestrovským pořadem RETRO. Pořad ukáže, jak se žilo za socialismu. V programu najdete ale i retro filmy. Například Přednostu stanice s Vlastou Burianem a nebo mikrokomedii Bohouš s bernardýnem v hlavní roli společně s Jiřím Sovákem nebo Vladimírem Menšíkem.

Pro hudební fanoušky

ČT2 a Nova vsadily na hudbu. Na Dvojce se rozezní ve 21:35 koncert nejslavnější české kapely Lucie, což mnohé hudební fanoušky jistě potěší a s chutí zůstanou věrní České televizi. Na Nově se totiž budeme moci podívat na příběh letošní SuperStar a následující pořad s hity Michala Davida, a to ocení málokdo.

Pro hltače seriálů

Kdo si nelibuje v silvestrovských pořadech, může brouzdat na stanicích Nova Cinema nebo Prima Cool, kde se program zaměřuje hlavně na seriály. Na Cool budou dominovat Simpsonovi na Nova Cinema klasicky Gilmorova děvčata a kdo má rád detektivní příběhy, narazí na ně na Prima Love. Avšak se silvestrovskou tematikou to má společného pramálo.

Ein Kessel Buntes ke chlebíčkům

Pokud se chcete na Silvestra hlavně bavit, určitě si nalaďte ČT1, ČT2 nebo Primu. Rozjedou se tam totiž pořady jako Všechnopárty, Na Stojáka... the best of a nebo Partička. Po půlnoci také v televizi narazíte na Českou sodu, která bude při vrcholícím silvestrovském veselí ten nejlepší společník. Kdybyste ale měli chuť na klasickou televizní silvestrovskou zábavu, tak na TV Barrandov bude pro diváky připravená čtyřhodinová show plná hvězd, kterou bude provázet jak jinak než Kateřina Brožová.

Pro držáky

Kdo vydrží pařit a oslavovat Nový rok až do ranních hodin, bude mít možnost se dorazit u svého času populárního pořadu DoReMi. Pokud vám tedy nebude špatně z přemíry vypitého alkoholu, víte, po čem na televizním přijímači sáhnout.