Odpoledne se drobný Bendig ukázal na kolonádě ve Varech, kde se procházel v objetí se svým přítelem. Pozornost fotografů mu tentokrát vůbec nevadila. Je to už dva roky, co přiznal to, co už všichni věděli. Že je na kluky.

Večer si s přítelem posilněn alkoholem zašel na divadelní představení. Po čtvrthodině odešli s výkřiky "To je sra*ka" a hned před divadlem se porvali s ochrankou. Bendigův přítel Lukáš vykřikoval věty jako "To je Honza Bendig ze Superstar!" a "Tohle je rasistický útok!".

Tím to ale neskončilo. Na otázku reportéra Blesku, kolik toho vypil, odpověděl, že nic. A druhým dechem z něj vypadlo, že "jen" dvě, nejspíš lahve, alkoholu.

Pak problematický pár pokračoval na další párty. Tam řádili společně, Bendig se svlékl do půl těla a obtloustlý Lukáš tam všem ukazoval svůj holý zadek, což byl v jejich repertoáru další, navýsost nechutný kousek.

Bendig se na sebe naposledy snažil upozornit svou přítomností na pohřbu Ivety Bartošové. Tam rozdával rádoby dojemné rozhovory o zemřelé zpěvačce, to však s jediným účelem - urvat si trochu mediální pozornosti pro sebe. Všechny ostatní celebrity, které mají špetku soudnosti, akci ignorovaly. Přijel jen pološílený distributor transparentů Macura a Bendig s přítelem. Snad si svou půlminutu kýžené slávy užil.

 

Video
Video se připravuje ...

Velký policejní zásah: Opilý zpěvák řádil ve Varech! David Turek, Jan Jedlička