Vzdala se kvůli němu kariéry, úspěšných rolí i obdivu publika.

Po Daniele Šinkorové (36) jako by se kvůli jejímu milenci Ladislavu Polákovi (42) slehla zem. Kdysi jedna z nejpopulárnějších hereček si ale navíc doma užívá pěkně hlasitou 'Itálii'.

"Radši se o ně moc nezajímáme, ale vím, že ti lidé, co s nimi barák měli, už se odstěhovali. Prý to nešlo vydržet. Každou chvíli hádky, řev," prozradila Blesku jedna ze sousedek, která má dům Daniely Šinkorové a Ladislava Poláka jako na dlani.

Fotogalerie
3 fotografie

Sousedům, kteří se o dvougenerační dům se slavným párem dělili, prý nebyla příliš příjemná ani několikametrová hradba, kterou Polák nechal obehnat zahradu domu. "Chrání si soukromí, ale jen to svoje. Že druhým svým chováním ztrpčují život, to už je nezajímá," prozrazuje další ze sousedů, který si rovněž ze strachu nepřál být jmenován.

Šinkorová vždy úzkostlivě odmítala mluvit o svém soukromí, nikdy ani nepřipustila, že je Ladislav Polák jejím partnerem. Zřejmě k tomu přispěla jeho pověst hulváta, který nejde pro ránu daleko. "Věřili jsme, že aspoň doma mají klid, že se milují. Pak jsem ale byla několikrát svědkem, jak s ní jedná," dodává členka týmu seriálu Ordinace v růžové zahradě, odkud herečka odešla právě kvůli Ladislavu Polákovi.