I když se Ztraceného syn narodil měsíc a půl před termínem, je v pořádku, stejně tak i jeho maminka Marcela, která si ale porod protrpěla. Malý tvoreček vážící 2,3 kg se vyklubal na svět po páté hodině ranní. Oba rodiče ale věděli už dopředu, že bude porod komplikovaný, protože Skřivánková měla rizikové těhotenství.

"No Marcelka to neměla jednoduché, chudinka si protpěla své, ale nakonec vše zvládla. Mrzí mě, že jsem tam nemohl být s ní, ale bylo to opravdu nečekané a dramatické. Ráno jsem se na oba přišel podívat. Syna si pochoval a pobrečel si," řekl Blesk.cz šťastný tatínek.

Ztracený je momentálně hodně pracovně vytížený, tak neví, jak bude stíhat návštěvy, ale syna by chtěl opět, co nejdříve vidět. Jak to bude dál s jeho pečí zatím neví. "Chtěl bych se za nimi ještě dnes stavit po koncertě, Marka bude mít u sebe Marcelka a jak to bude dál se domluvíme později," dodal.

Pár se dal dohromady před dvěma lety. To, že je Marcela těhotná se Ztracený dozvěděl až po jejich rozchodu, který nastal minulý rok. "Miminko jsem neplánoval a byla to věc, se kterou jsem vůbec nepočítal," přiznal tehdy Blesku Ztracený, který v jednu chvíli nechtěl o neplánovaném prvním potomkovi ani slyšet. "Zvažovali jsme všechny možnosti, ale nakonec jsme se rozhodli, že se miminko narodí,“ vysvětlil zpěvák a dodal, že se o dítě postarají společně.

Fotogalerie
2 fotografie