Jelikož právě probíhá mistrovství světa v hokeji, moderátorka Adela Banášová chtěla ve své show navázat na aktuální téma. To však netušila, že Helena zajde až tak daleko a vyjeví detaily ze svého života s hokejistou Jaroslavem Bednářem (34). Odstartovalo to přiznáním, že zpěvačka kvůli předešlému bouřlivému vztahu s Bednářem trpí nízkým sebevědomím.

„Do té doby, než jsem chodila s hokejistou, jsem měla docela slušný sebevědomí,“ řekla Zeťová a jedním dechem dodala: „Ale že vás pak někdo párkrát přetáhne hokejkou, tak ono to sebevědomí trošku jde dolů.“ „To byla taková výchovná hokejka?“ zeptala se váhavě Banášová. „Bylo jich víc, protože se vždycky zlomily,“ přiznala Zeťová.

Itálie

S Bednářem před Helenou žila i její kamarádka Dara Rolins, ke které si Zeťová chodila pro rady. „Ona to s ním asi uměla lépe,“ přiznala Helena. O tom, jaký byl vztah Heleny s Bednářem, Dara ví. „Helču znám sto let. To, že se k ní nechoval zrovna moc hezky, vím. Navíc se mě na to neustále ptá spousta lidí právě proto, že jsem s ním před Helčou žila. Ke mně ovšem byl vždy laskavý a jako útočník se choval jen na ledě,“ prozradila Rolins.

Vztah Zeťové s hokejistou připomínal italské manželství. Několikrát se dokonce i rozešli. I maminka Heleny Alena Semelková tvrdí, že o tom, jak se Bednář choval k její dceři, věděla. „K nám se ale s Leškem choval slušně. Navíc bych si nedovolila dceři mluvit do života. I kdybych tak udělala, tak vím, že mě neposlechne. Proto jsem mlčela, ale jako matce mi to nebylo příjemné a cítila jsem s ní,“ řekla.

Hokejku doma ani nemám, tvrdí Bednář

Jaroslav Bednář na vystoupení Zeťové v televizi reagoval drsně. „Její splíny z našeho vztahu, o nichž mluví v každém druhém rozhovoru, mě už unavují. Nevím, jestli tohle řekla ve střízlivém stavu, ale já snad ani nemám potřebu to komentovat. Já doma ani žádnou hokejku nemám...“ řekl hokejista a ještě přitvrdil:

„Jestli jsem byl tak špatnej, tak proč od té doby nemá pořádný vztah? Přál bych jí, aby si konečně někoho našla a přestala si mě brát do huby. Jsem rád, že už s ní nemám nic společného, žiju spokojený život a nemusím s ní každou chvíli chodit k psychologovi. Měla by se radši zamyslet nad tím, proč čas od času, když je opilá, zmydlí svoji mámu...“

Helena ve čtvrtek nebrala telefon a nereagovala ani na SMS. Za zpěvačku se ale vyjádřil její manažer. „Helena natáčela zábavní pořad. Šlo o legraci, ona vtipně reagovala na otázky Adely. To, co se píše, bylo vytrženo z kontextu. Další vyjádření je zbytečné,“ řekl manažer Zeťové Zdeněk Novotný. Je však zvláštní, že věty, které prý Helena myslela v legraci, její rodina i kamarádka potvrdily.

Fotogalerie
3 fotografie