Lucie Bílá po dvou rozvodech nyní prožívá období plné zamilovanosti s přítelem Petrem Makovičkou. Z toho, že se jí předešlá dvě manželství rozpadla si ale nic nedělá. "Bohužel. Taky jsem si vždycky myslela, že mně se to nestane. A stalo, statistika se týká i mě," poznamenala Bílá. Zpěvačka byla poprvé vdaná v roce 2002 za pozounistu Stanislava Penka poté se vdala v roce 2006 za zpěváka Václva Noida Bártu. Všechny muže dohromady spojuje to, že byli mladší než sama zpěvačka. I nynější partner Makovička je o osm let mladší.

Předešlé vztahy ale moc dlouho nevydržely. S Penkem se Lucie rozešla skoro po roce manželství, přestali si rozumět. S Noidem se zase vztah z milostného volně přelil v přátelský. "Spíš jsme jako bratr a sestra," podotkla tenkrát při rozchodu Bílá, která s Noidem vydržela dva roky.

Fotogalerie
12 fotografií

S Petrem Makovičkou chodí Bílá už přes půl roku a zatím jim to klape. Možná Lucie našla svého prince na bílém koni. Že by do třetice všeho dobrého a zlého? Inu Lucie se třetí svatby rozhodně nebrání a na manželskou instituci nezanevřela.

"Podle mě svatba je láska. Lásku jsem párkrát potkala, a ona na mě pak udělala dlouhý nos a utekla. To ale neznamená, že jsem v ni přestala věřit. A věřte mi, že já bych se nebála vdávat se potřetí. I když na to lidé mohou mít různý názor, já na to věřím. Já bych chtěla být někoho žena. Zas. A už napořád!" řekla v rozhovoru prozeny.cz.