Když seriál Cesty domů svedl dohromady Radku s Mirkem, Etzler se do herečky zakoukal. Dostala ho scéna, při které se polonahá Radka v erotickém baru vlní u tyče. Ostřílenému proutníkovi ale šlo pouze o chvilkové pobavení. To Pavlovčinová se zamilovala až po uši.

Pavlovčinová trpí, utekla na Slovensko

Když Etzlerovi také poprvé podlehla, ani ve snu ji nenapadlo, že by se románek časem neproměnil ve vážný vztah. Milostnou avantýru naštěstí Etzler utnul velice rychle ve chvíli, kdy se všechno profláklo na veřejnost. Etzler v žádném případě nechtěl ztratit manželku Vilmu. Etzlerovi navíc káplo do noty, že už měl s Pavlovčinovou všechny obrazy dotočené a její postava v seriálu Cesty domů definitivně skončila.

Radka celou věc ale cítí jinak. „Bylo to pro nás všechny velmi bolestivé,“ říká Pavlovčinová, která se raději utekla schovat na rodné Slovensko. K Etzlerovi stále chová vřelé city a chce být od něj co nejdál. To se o herci říct nedá. V Radce měl pouze bokovku s pěkným tělem. O tom svědčí i fakt, že se na ni nikdy nepřišel podívat do Divadla Kalich, kde exceluje jako čarodějnice v muzikálu Robin Hood. „Nikdo ho tady ani jednou neviděl,“ potvrdil Blesku mluvčí Kalichu Jaroslav Panenka.

Fotogalerie
6 fotografií