Zuzana prozradila, že se se svým manželem vdávala mladá a poté nerozdýchala jeho nevěru. V afektu mu dokonce rozbila jeho Audi za bezmála dva miliony korun. "Tehdy to splnilo svůj účel, ulevilo se mi. S odstupem času je na mě partner pyšný, že jsem o něj tak stála, že jsem byla ochotná zničit něco tak krásného, jako je Audi," prozradila v rozhovoru pro ONA Dnes temperamentní herečka.

Svedla ženatého muže

Jenže sama Fialová není až takový svatoušek, jak by se čekalo. Když se s manželem kvůli nevěře rozešla, sama se dostala do role milenky ženatého muže. "Bylo to při natáčení v Polsku. Ale byla to jen chvilková záležitost, přestože jsem byla v té době volná. V jisté chvíli jsem musela říct dost, protože on trpěl jako blázen. Neměl prostě v povaze podvádět manželku. Přitom mě miloval a já jsem milovala jeho. Ale protože jsem chtěla, aby byl šťastný, musela jsem to skončit. On by totiž nebyl šťastný ve vztahu, kde by byl v pozici lháře," svěřila se před lety jednomu slovenskému severu.

Nakonec vztah po třech týdnech ukončila. "Bylo to velmi zvláštní být v takové roli. Nakonec jsem to ale vyřešila. Už nikdy jsem se s ním nesetkala. A celé to trvalo asi tři týdny. Jeho manželka může být šťastná, že jsem to byla já," uzavřela Fialová jednu svou životní etapu.

Nyní žije opět se svým manželem, se kterým se dala po pěti letech dohromady hlavně kvůli synovi. Dokonce tvrdí, že se do něj podruhé zamilovala. Nevěra je tedy už dávno odpuštěna.

Fotogalerie
1 fotografie