"Každý kdo poprvé vidí Kristiána, má jasno, kdo je jeho táta. Jsem ráda, že mi odpadlo vysvětlování," vtipkuje Gábina, která byla na začátku vztahu s Josefem Koktou často obviňována, že je s podnikatelem jen kvůli jeho miliónům. "Je pravda, že od té doby, co se nám narodil Kristián, se už nikde neobjevilo, že žiji s Pepou kvůli penězům," směje se moderátorka Top Star.

Podobně je na tom i herečka Laďka Něrgešová. Ta když se nedávno se svým synem Adamem objevila na slavnostním otevření ledové plochy v obchodním centru ve Štěrbolích, všichni viděli kopii Laďčina manžela, novináře Jaroslava Plesla. Malý Adam má stejně jako jeho taťka blonďaté vlasy a zvídavý kukuč.

Něrgešová je od narození syna na mateřské, jen loni si odskočila natočit reality show Farmář hledá ženu, kterou TV Prima odvysílá letos na jaře. "Ještě hraju v jedné činohře, jinak si naplno užívám mateřských povinností. Podruhé těhotná nejsem a ani se nerozvádím," sdělila Blesk.cz Laďka.

Otvíračku nového kluziště si nenechala ujít ani Vlaďka Erbová s dcerou Viktorkou, Michal Dvořák s přítelkyní Luckou a několikaměsíčním synem Michalem nebo Agáta Hanychová. Ta ve společnosti rodičů s dětmi působila jako pěst na oko. "Hlavně se mě neptejte, zda jsem těhotná. Nejsem," předešla možným otázkám na svůj jiný stav modelka.

Fotogalerie
7 fotografií