Zdeněk Blesku svěřil, že se do Báry během soutěže zamiloval. Jejich vztah ale rozbila stoosmdesátikilometrová vzdálenost mezi jejich bydlišti. „Nemohl bych se s malou dcerou přestěhovat do Prahy a najít si tam byt a práci, jak si Bára představovala. Bylo mi líto, že mi nenabídla bydlení u sebe. A nikdy jsem jí neřekl, že bych šel žít do Prahy,“ vysvětlil Zdeněk, který v Sokolově s pomocí své rodiny vychovává roční dceru Terezku.

Bára chce chlapa, který se postará

Maminka Bára je však jiného názoru. „Když jsme se v pořadu sblížili, tak mi Zdeněk několikrát řekl, že nemá problém se stěhováním do Prahy,“ řekla Blesku Bára Trávníčková s tím, že jí Zdeněk opravdu po natáčení poslal nějaké SMS. „Psal, jak se s Matyáškem máme a tak. Když jsem ale chtěla nějakou odpověď, jak dál my dva, tak se neozval. Pak jsem mu několikrát volala a nebral mi telefon. Řekl mi, že měl mobil v opravně. Já jsem sice blonďatá, ale tohle nespolknu,“ tvrdí Bára.

Svěřila, že během natáčení byla Zdeňkem hodně poblouzněná. „Ale já si ho k sobě najednou nemůžu přistěhovat domů i s Terezkou a stát se sponzorem čtyřčlenné rodiny. Mám náročnou práci a potřebuji, aby se chlap postaral. A ne aby byl celý den doma a já vydělávala,“ vysvětlila Bára a dodala: „Musím říct, že když jsem viděla poslední díl, tak mi Zdeňka bylo líto. Vypadal opravdu jako blbec. Ale kdyby zvedl telefon a řekl mi rovnou, že to nepůjde, tak jsme to nemuseli řešit před kamerou.“

Fotogalerie
3 fotografie